2. Hrvatsko-britanski gospodarski forum: Ekonomija doživljaja u službi gospodarskog rasta i razvoja

Sutra se u Zagrebu održava 2. po redu Hrvatsko-britanski gospodarski forum s temom : Ekonomija doživljaja u službi gospodarskog rasta i razvoja – primjeri dobre prakse iz Velike Britanije...

Sutra se u Zagrebu održava 2. po redu Hrvatsko-britanski gospodarski forum s temom : Ekonomija doživljaja u službi gospodarskog rasta i razvoja – primjeri dobre prakse iz Velike Britanije i Hrvatske, a koji će se održati u četvrtak, 2. ožujka, u Hotelu Esplanade Zagreb u 9 sati.

Glavna tema foruma je ekonomija doživljaja i njezin utjecaj na gospodarski rast i razvoj, s primjerima dobre prakse iz Velike Britanije i Hrvatske, a forum će okupiti brojne stručnjake iz obje zemlje.

Glavne teme Foruma su:

  • premijerno predstavljanje najnovijeg istraživanja u području ekonomije doživljaja,
  • primjeri ekonomije doživljaja u Velikoj Britaniji – Glasgow i Stratford upon Avon,
  • panel 1: Kreativno stvaranje doživljaja na izvornim lokacijama s primjerima ekonomije doživljaja iz Hrvatske,
  • panel 2: Koja je uloga privatnog sektora u realizaciji uspješnih projekata ekonomije doživljaja, s primjerima ekonomije doživljaja iz Hrvatske i Velike Britanije i
  • B2B matchmaking susreti britanskih tvrtki s hrvatskim tvrtkama, predstavnicima nadležnih ministarstava, gradova, županija, turističkih zajednica, stručnjaka iz turističke i kreativne industrije te ostalih zainteresiranih stručnjaka i poslovnih ljudi (popis britanskih tvrtki nalazi se u pratećim dokumentima).

 

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a svoj dolazak morate potvrditi putem maila na e-adresu office3@filipovic-advisory.com i monika.suknaic@fco.gov.uk.

Hrvatska je u Velikoj Britanija posljednjih godina vrlo popularno turističko odredište, a britanski turisti bilježe kontinuirani rast. Prošle godine u Hrvatskoj ostvareno je 596 tisuća dolazaka (+21,6%) i 3 milijuna noćenja (+25%), što u ukupnoj strukturi predstavlja udio od 4 posto (7.mjesto).

Program 2. po redu Hrvatsko – britanskog foruma pogledajte ovdje

Vijesti: