3. regionalni FOS Splitsko-dalmatinske županije

3. regionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) Splitsko-dalmatinske županije, održava se u okviru sajma Adriatic Gastro Show  sutra, 17. veljače s početkom u 11 sati u Spaladium Areni. Organizator Foruma je HGK...

3. regionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) Splitsko-dalmatinske županije, održava se u okviru sajma Adriatic Gastro Show  sutra, 17. veljače s početkom u 11 sati u Spaladium Areni. Organizator Foruma je HGK Županijska komora Split, a isti se održava uz potporu turističkih zajednica grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

Forum je edukativnog karaktera i namijenjen je pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Splitsko-dalmatinske županije. Kroz bogati cjelodnevni program, obradit će niz tema od pomoći za poslovanje obiteljskih iznajmljivača i podizanje kvalitete njihovih usluga kao što su: trendovi u obiteljskom smještaju, zakonodavna regulativa, financiranje privatnih iznajmljivača, digitalni marketing, inspekcijski nadzor, zaštita i sigurnost imovine i osoba, te brojne druge od pomoći za praćenje najnovijih trendova na domaćem i stranom turističkom tržištu.

fossplit

Predavači su stručnjaci iz javnih institucija ali i iz realnog sektora, koji će nazočnima predstaviti vlastita iskustva kroz primjere dobre prakse. Zanimljivost ovogodišnjeg Foruma je i Tinel za domaćine, u kojem će se tijekom Foruma održavati B2B susreti odabranih izlagača, koji će predstaviti domaće proizvode i usluge specijalizirane za obiteljski smještaj.

Vijesti: