„Adriatic 2016 Best New Hotel Award“ osvojio hotel Brown Beach House Croatia iz Trogira

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2016 zatvoren je svečanom dodjelom nagrade „Adriatic 2016 Best New Hotel Award“ koju je osvojio hotel Brown Beach House Croatia iz Trogira. Nagrada se...

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2016 zatvoren je svečanom dodjelom nagrade „Adriatic 2016 Best New Hotel Award“ koju je osvojio hotel Brown Beach House Croatia iz Trogira.

Nagrada se dodjeljuje u okviru REXPO HTL Dan-a koji je ove  godine ugostito tri panel rasprave kojima je fokus bio na hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena. Nagradu je predstavnicima hotela uručio gospodin Allan Davidson, direktor Vision Hospitality Asset Managementa, glavnog partnera REXPO HTL Dan-a. Gospodin Franco Peruza, koordinator REXPO HTL Dan-a istaknuo je kako je boutique hotel Brown Beach House Croatia među finalistima bio u ulozi „Davida protiv Golijata“ pa je njegov uspjeh time veći i ujedno je najbolji dokaz da su ne samo kvaliteta, nego i posebnost usluge parametri koji su na današnjem turističkom tržištu garancija za uspjeh i prepoznatljivost među gostima, ali i među strukom.

Dizajnerski hotel Brown Beach House Croatia novi je luksuzni boutique hotel smješten na obali Jadranskog mora u blizini Trogira, starog lučkog grada i „grada muzeja“. Kako ističu iz hotela Brown Beach House Croatia nagrada struke im je veliko priznanje za dobar smjer razvoja i potvrdu koncepta, pogotovo jer su svoja vrata otvorili tek u srpnju 2016. godine. „ U 2017.godini imamo velike planove danjeg razvoja te planiramo udvostručiti kapacitete, urediti dva nova sadržaja na plaži, predstaviti jedinstveni spa sadržaj. Jako puno ulažemo u radnike i edukacije, te bez obzira što smo kategorizirani s četiri zvjezdice, po usluzi i svemu drugom smo na pet plus razini izvedbe.”

brown3

Hotel je smješten u restauriranoj povijesnoj građevini iz 20. stoljeća, bivšoj otkupnoj stanici duhana, čiji novi stil i dizajn potpisuje nizozemski dizajner interijera, Saar Zafrir , a hotel Brown Beach House sadrži 25 dizajniranih suitova sa jednom ili dvije sobe, od kojih većina ima pogled na prekrasno Jadransko more i staru jezgru grada Trogira. Hotel posjeduje i vanjski bazen, terasu s pogledom na more, vrhunski restoran „Cartina“ uređen u mediteranskom stilu, bar, prostor za bankete i spa sadržaje. „Naša glavna misija je da pri samom dolasku gostiju u hotel ne osjete barijeru između recepcionera i gosta, nego da se gost osjeća kao kod kuče. Nema pulta niti šanka od gostiju, nego imao direktan pristup, a prijavu gostiju radimo kroz piće dobrodošlice u našoj „dnevnoj sobi“. „ istiće maja Jurić, voditeljica Front offica i rezervacija.

Dizajnerski hotel Brown Beach House Croatia pripada grupaciji Brown Hotela, mediteranskom brandu boutique hotela smještenih u Tel Avivu, te su Brown hoteli preporučeni su od strane vodećih svjetskih publikacija kao što su Wallpaper, Vogue, NY Times, National Geographic i Time magazine.

Vijesti: