Air Panonia pojačala svoju flotu s novim Cessna zrakoplovom

Tvrtka Air Pannonia, fenomenalna poslovan i turistička priča iz Osijeka, pojačali je svoju flotu s novim zrakoplovom Cessna Citation 525A –CJ2. AIR PANNONIA predstavlja obiteljski posao pokrenut iz zrakoplovne...

Tvrtka Air Pannonia, fenomenalna poslovan i turistička priča iz Osijeka, pojačali je svoju flotu s novim zrakoplovom Cessna Citation 525A –CJ2.

AIR PANNONIA predstavlja obiteljski posao pokrenut iz zrakoplovne tvrtke koja ima tradiciju dugu 23 godine, a usmjerena je na prijevozu poslovnih korisnika i sanitetskim prijevozom bolesnika, te aktivno sudjeluje u razvoju zdravstvenog turizma kao i turizma općenito u Slavoniji.

Riječ je o zrakoplovu koji je jedan od komfornijih zrakoplova ove klase, osim sigurnosti i pouzdanosti ima veći kapacitet i brzinu u putovanjima na daleke destinacije te će nam pomoći u još boljem pozicioniranju na europskom i svjetskom tržištu.

Air Pannonia širenjem svojih usluga i probojem na tržište postala je poželjna tvrtka za suradnju mnogim ljudima u poslovnom, showbiz i sportskom svijetu, i zato se stvorila potreba za kupovinom novog zrakoplova, ističe Zrinka Vlašić Kujundžija iz tvrtke Air Panonia te dodaje”Slijedom toga logična je i potreba za otvaranjem novih radnih mjesta, pa smo tako uz postojeće kapacitete hangara, servisa,  dva zrakoplova, našeg zrakoplovnog sjedišta u Osijeku zaposlili i tri nova pilota te ustrojili prodajni centar u Osijeku

Također, Air Panonia jedni su od inicijatora i osnivača Klastera zdravstvenog turizma Pannonian Health u Osijeku, koji je osnovan početkom godine. Tako u vremenima kada se Slavonija spominje većinom u kontekstu iseljavanja, tvrtka Air Panonia je još dokaz da se u Slavoniji može uspjeti.

POVEZANA VIJEST:

Vijesti: