Aktivni turizam, tradicija, degustacija autohtonih specijaliteta i vina – Bike & Wine Ravni Kotari

Stalno pričamo kako nedostaje kvalitetnog sadržaja u destinacijama , pogotovo u predsezoni, kao što je svibanj, gdje more i kupnje nije glavna aktivnost, da li zbog lošijeg vremena ili...

Stalno pričamo kako nedostaje kvalitetnog sadržaja u destinacijama , pogotovo u predsezoni, kao što je svibanj, gdje more i kupnje nije glavna aktivnost, da li zbog lošijeg vremena ili hladnog mora. Upravo zato se moramo upitati što turisti mogu raditi u destinaciji kada se ne mogu kupati. Ne mogu se samo šetati po rivi  gore, dolje svih sedam dana.

U Benkovcu doskočili su problemu s odličnim turističkim proizvodom –  Bike & Wine Tour Ravni Kotari.

U organizaciji i sinergiji Ilirija d.d., TZ Grada Benkovca i  BK AKS Stankovci organizirana je jedinstvena biciklijada koja povezuje nezaboravne krajolike i baštinu ruralnih dijelova zadarske županije te najpoznatije vinarije šire regije. Ova tematska biciklijada upoznat će goste s autohtonim vrijednostima s kojima se ne susrećete tako često, tradicijom od neprocjenjive vrijednosti. Našom autentičnom pričom.

Vinsko biciklistička priča počinje počinje u Polači, u Ražnjevića dvorima A.D. 1307 te se kreće put Nadina, utvrde Kličevice i Kaštela Benković u Benkovcu, unaprijed utvrđenom rutom. Na putu su predviđena 3 stajanja na kojima će se predstaviti ukupno 6 vinarija sa mogućnošću degustacije. Cjelokupna dionica je dužine 39 km a sudionik koji uspješno odvozi navedenu rutu, odnosno skupi sve potvrde od svake vinarije dobije i prigodan poklon na završnoj svečanosti u Ražnjevića dvorima A.D. 1307 u Polači, gdje će biti organiziran ručak  za sve sudionike biciklijade.

Aktivni turizam, tradicija, degustacija autohtonih specijaliteta i vina – tako jednostavno, genijalno i ono najvažnije kvalitetan i autentičan sadržaj.

Svima u destinaciji mora biti stalo do zadovoljstva gosta kao i do sadržaja u samoj destinaciji. Bez obzira tko je organizator, jer gosta to ne zanima, važan mu je samo kvalitetan sadržaj. Upoznajte i preporučite svojim gostima ovu odličnu turističku priču, pogotovo domaćini u obiteljskom smještaju kao i lokalno stanovništvo, da je gosti mogu doživjeti i ispuniti dan s drugačijim i autentičnim sadržajem. Jer ako je gost na kraju svoje odmora zadovoljan turističkom destinacijom, vratiti će se opet, a to je win-win za sve.

Više informacija o Bike & Wine Tour ravni Kotari potražite OVDJE.

Vijesti: