Aminess jedini dobitnik certifikata Poslodavac Partner među turističkim kompanijama

Aminess hoteli i kampovi jedina su turistička kompanija kojoj je ove godine dodijeljen prestižni certifikat Poslodavac Partner. Certifikat Poslodavac Partner je projekt s ciljem prepoznavanja i promocije organizacija usmjerenih na kvalitetno...
Aminess Maravea Camping Resort

Aminess hoteli i kampovi jedina su turistička kompanija kojoj je ove godine dodijeljen prestižni certifikat Poslodavac Partner. Certifikat Poslodavac Partner je projekt s ciljem prepoznavanja i promocije organizacija usmjerenih na kvalitetno upravljanje ljudskim resursima.

Turistička kompanija iz Novigrada tako je drugu godinu zaredom nositelj priznanja struke koje se dodjeljuje organizacijama, tvrtkama i ostalim društvima na temelju ocjene razvijenosti prakse upravljanja ljudskim resursima. U ovogodišnjem procesu certifikacije Aminess ostvario viši rezultat u područjima koja se odnose na kvalitetu procesa regrutacije i selekcije zaposlenika, te na ulaganje u njihovo usavršavanje i razvoj. 

„Zaposlenici su u Aminessu glavna pokretačka snaga svih naših dosadašnjih uspjeha. Zadovoljstvo zaposlenika naša je glavna motivacija, jer njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuju nam da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu. To dokazuje i certifikat Poslodavac Partner koji smo primili drugu godinu zaredom na što smo iznimno ponosni. Certifikat sa sobom nosi veliku odgovornost, ali i veliku motivaciju za daljnji rad te dodatno unaprjeđenje i jačanje odnosa s našim zaposlenicima,” izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova. 

Aminess kontinuirano ulaže i u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika, a najbolji dokaz tome je kako Aminess ima najvišu osnovicu za obračun plaće u turizmu, dok će ove  godine u potpunosti iskoristiti mogućnost dodatnog neoporezivog nagrađivanja zaposlenika.

Vrijednosti, misija i vizija Aminess hotela i kampova sažeti su u sloganu „Lasting relations“ koji reflektira sve vrijednosti Aminessa – usmjerenost na svakog gosta, ulaganje u  zaposlenike i timski rad, ističu iz Aminessa.

U visokoj sezoni Aminess hoteli i kampovi zapošljavaju 650 zaposlenika koji redovno sudjeluju u raznim edukacijama i programima usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja.

Uz brojne programe edukacija, ove godine Aminess je pokrenuo i projekt Aminess Gourmet Lab koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima.

Povezana vijest:

Vijesti: