Ante Rados podnio ostavku na mjestu direktora TZ Zadra

Danas je Ante Rados, nakon 2.4 godine na kormilu TZ Zadra, na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjestu direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti...

Danas je Ante Rados, nakon 2.4 godine na kormilu TZ Zadra, na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjestu direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti u Turističkoj zajednici grada Zadra.

Kako ističe u priopćenju, razlozi zbog kojih se Rados odlučio na ostavku su osobne prirode.” Želim istaknuti da sam ovu odgovornu funkciju prihvatio respektirajući njen značaj i zahtjevnost, te sam u skladu s time djelovao dajući najbolje od sebe. Upravo iz želje da se našem Gradu i s ove pozicije omogući još bolje i više, mišljenja sam da je vrijeme za promjenu na čelu Turističke zajednice. Započeti projekti i aktivnosti će se nesmetano realizirati u predviđenim rokovima, a siguran sam, i to vrlo skoro, slijede nam i priznanja za učinjeno. ” istaknuo je Rados te se zahvalio svima na suradnji tijekom njegovog obnašanja dužnosti direktora TZ Zadra, ne ulazeći u detalje i stvarne razloge ostavke.

Radas je na spomenutoj funkciji bio od travnja 2016.godine, a pod pritiskom i nezadovoljstvom stručne javnosti već se duže vrijeme pričalo o ostavci. Malo je neodgovorno usred sezone ostaviti ured TZ Zadra bez kormila, no to je Radasu na duši.

Povezana vijest:

MJEŠTANI PETRČANA ŽELE IZDVAJANJE PETRČANA OD TZ GRADA ZADRA

Vijesti: