Bluesun Hoteli upravljat će Velaris resortom u Supetru

Nakon što je obznanio joint venture svog Sunce koncerna i njemačkog TUI-ja, najvećeg svjetskog touroperatora koji je ušao prvi put u suvlasništvo jednoga hrvatskog hotela i to hotela Jadran...

Nakon što je obznanio joint venture svog Sunce koncerna i njemačkog TUI-ja, najvećeg svjetskog touroperatora koji je ušao prvi put u suvlasništvo jednoga hrvatskog hotela i to hotela Jadran u Tučepima, tvrtka Jake Andabaka obznanila je da su TUI i Bluesun hoteli putem svoje zajedničke tvrtke Punta Zlatarac Tučepi kupili 32 hektara zemljišta na Braču.

Radi se o poznatim uvalama Tiha i Stiniva nadomak Sutivana, gdje planiraju graditi luksuzni hotelski kompleks s dva do tri hotela najviše kategorije. Kupci zemljišta navode mogućnost gradnje do tri hotela, nekoliko vila i objekt za smještaj radnika.

Osim toga, tvrtka Hoteli Zlatni Rat iz Bola na Braču koja je članica koncerna Jake Andabaka, na pet je godina zakupila naselje na top lokaciji u glavnom otočkom gradu – Supetru. Riječ je o resortu Velaris, nekadašnjem Plivinom odmaralištu u sklopu kojeg je Hotel Amor sa 4*, Ville Vela Luka sa 4* i dva paviljona s 3*, s ukupnim kapacitetom od 172 sobe.

Foto: Velaris Resort

“Navedeni projekt donijet de dodatnu vrijednost našim postojećim operacijama na otoku Braču, sve putem društva Hoteli Zlatni rat” stoji u priopćenju Sunce koncerna. Andabak je sa svojim hotelima već odavna prisutan u Bolu, a širenje kapaciteta te jačanje pozicije na domaćem turističkom tržištu, svakako će doprinijeti i njegovo vlasništvo nad Zračnom lukom Brač.

Povezana vijest: ODLIČNA SURADNJA! PRIMA NAMJEŠTAJ OPREMILA BLUESUN HOTELE S 5 ZVJEZDICA

Vijesti: