[ Spin City & Nextbike ] Zajedničkom suradnjom do potpune usluge gradskog prijevoza u Zagrebu

Zajedničkom suradnjom do potpune uslugu gradskog prijevoza u Zagrebu

Od danas Zagrebom možeš voziti i auto i bicikl za samo 99 kn u suradnji Spin City – car sharinga i Nextbike Croatia sustava javnih bicikala.

Zagreb kao što smo već pisali počinje živjeti turizam, a turisti osim javnog gradskog prijevoza mogu korisitit i uslugu car i bike sharinga kako bi što lakše i na što jednostavaniji način kretali se kroz grad koji nudi razne sadržaje, ali koji su raspoređeni po cijelom gradu.  Zato je mobilnost i povezanost svih gradskih dijelova s što više mogučnosti prijevoza od ključne važnosti, kao i izbjegvanje gužvi koje grad kao Zagreb sam po sebi nosi i koje su svakodnevnica.

Također, jako je važno da je usluga jednstvana i praktična, a pošto je za cijelu priču potreban samo mobitel,  slobono možemo nazvati jednostavnost sinonimom za spomenute usluge.

„Brzo, jednostavno i zdravo“ moto je partnera Spin City i Nextbike Croatia u zajedničkoj suradnji koji nude najpraktičniju kombinaciju gradskog prijevoza – auto je odlično rješenje za ugodno putovanje na drugi kraj grada, a biciklom ćeš na najzdraviji način putovati na kratke relacije bez obzira na doba dana i gužve. Super je što kod obje usluge svoj bicikli ili automobil možete ostaviti na bilo kojoj lokaciji, te se ne morate vračati na početnu lokaciju preuzimanja vozila ili bicikla. Naravno to je i smisao ovakvog prjevoza, a važno je naglasiti i zelenu tj. ekološku komponentu pošto i bickli kao i automobil kreću se na struju.

nextspim2

Kako domaćini u obiteljskom smještaju mogu imati benefit od ove suradnje?

Obiteljski smještaj iz godine u godinu rapidno raste u gradu Zagrebu, što je i logično je jer je velika potražanja za smještajem, pogotovo u centru grada. Partneri u ovoj priči nude poseben uvijete za domaćine u obitljeksom smještaju te svojim gostima ovu sulugu možete ponuditi kao dopunu svojem smjetaju i dodanu vrijednost. Da li kroz bespaltne minute vožnje koje im omogučujuete ili samo kroz nueđenje opcije da preko Vas gosti mogu korisiti ove usluge. Nije sve u zaradi niti morate zaraditi kao domaćin u obiteljskom smejštaju u ovoj situaciji, dovoljno je ponuditi uslugu kroz dodanu vrijednost te ponuditi ovu opciju gostima. Važno je da gost bude zadovoljan svojim boravkom kao i smještajem,  a zarada će biti dobre ocijene na booking servisu kao i ponovni dolazak u Vaš smještaj.

Također, ova suradnja je odlična primjer kako svi turistički sudionici mogu i moraju zajedno surađivati s ciljem što bolje usluge. Tržište je veliko i ima mjesta za sve, a sinegrijom samo svi mogu profitirati, kako poduzetnici tako i turisti. Surađujte, komunicirajte i pričajte priče.

Svakako kako je pojavom Spin city – car sheringa i Next Bike sustava javnih bicikala grada Zagreb, kao i građani i turisti, dobili potpunu uslugu gradskog prijevoza.

Vijesti: