Chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama u Splitu na radionici o gastro i eno turističkom proizvodu

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Hrvatska obrtnička komora (HOK) za ugostitelje organiziraju edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda, koja će se održati 6. lipnja u Hotelu...

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Hrvatska obrtnička komora (HOK) za ugostitelje organiziraju edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda, koja će se održati 6. lipnja u Hotelu Park u Splitu, s početkom u 9.30 sati.

Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prije svega chefovima u restoranima i voditeljima ugostiteljskih objekata. Predavači su poznati chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri: Lionel Levy, Marco Stabile te ostali.

Broj mjesta je ograničen, odnosno do najviše 100 sudionika s područja Dalmacije (od Zadra do Dubrovnika). Prijave će se zaprimati do popunjavanja mjesta. U lipnju je u planu i radionica u Opatiji, a na jesen dvije radionice za kontinentalni dio Hrvatske.

Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave bit će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta. Krajnji rok za prijavu je 1. lipnja. Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom ako postoji.

Program radionice

Program radionice:

Split 06.06.2017, hotel „Park“

09:30-10:15 „Glava u zvjezdicama“ Chef Lionel Levy, 1 Michelin *, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

10:15-11:00 „Slastičarstvo u restoranima s Michelinovim zvjezdicama“ Chef slastičar Yoan Dessarzin, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska

 

11:00-11:30 „Komunikacija, marketing, odnosi s gostima…savršena formula za uspjeh“ Gabriel Vasquez

 

11:30-12:00 Pauza za kavu

 

12:00-12:45 „Jedno jelo-jedno zašto“ Chef Marco Stabile, 1 Michelin *, Ristorante Ora di aria, Firenze, Italija

 

12:45-14:00 „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija

 

  „Sljubljivanje hrane i vina/hrvatske autohtone sorte“, Mario Meštrović, sommelier, A.S.I.diploma-GOLD certificate

Vijesti: