Donosimo vam popis i kontakte 500 online medija u Hrvatskoj

Pripremate online marketinšku ili PR kampanju u Hrvatskoj? Otvorili ste hotel? Imate novu turističku atrakciju u svojoj turističkoj destinaciji ili organizatore novu i drugačiji turističku manifestaciju? Super, onda vam...

Pripremate online marketinšku ili PR kampanju u Hrvatskoj? Otvorili ste hotel? Imate novu turističku atrakciju u svojoj turističkoj destinaciji ili organizatore novu i drugačiji turističku manifestaciju?

Super, onda vam sigurno treba popis i kontakti medija, zar ne?

Zahvaljujući tvrtki Mediatoolkit donosimo vam listu i popis 500 news portala u Hrvatskoj i to sve na jednom mjestu. Mediatoolkit je odličan media monitoring alat koji Vam nudi praćenje relevantnih spominjanja ključnih riječi na webu i društvenim medijima u stvarnom vremenu tj. najjednostavnije to alat za online press monitoring.

Lista online medija sadrži podatke koji su javno dostupni i koje tvrtke često ručno prikupljaju, pa smo zato odlučili olakšati posao svima i objaviti našu vlastitu ističu iz Mediatoolkit-a „Objavljujemo popis i kontekte online media jer vjerujemo da bi domaćim PR stručnjacima i marketingašima ovaj sadržaj mogao pomoći u planiranju budućih kampanja, održavanju njihovh vlastitih listi medija i slanju priopćenja prema relevantnim medijima.“

99

Tablica sadrži oko 500 portala s kontaktima, filtriranih po tematikama za lakše snalaženje, a namijenjena je PR i marketing odjelima, organizatorima događanja te sasvim sigurno i turističkim zajednicama, hotelima i svim drugim turističkim djelatnicima koji pričaju svoje turističke priče.

Osobno savjetujemo da ovu listu ne koristite za slanje spam mailova jer nećete daleko dogurati osima na spam listu. Kada imat važnu i korisnu turističku priču koju želite podijeliti s medijima, odaberite medije koji se tom tematikom bave.

Da Vam otkrijemo jednu malu tajnu u komunikaciji s medijima

Uvijek se obratite direktno mediju, a ne sve mail adrese staviti u cc i stisnuti send. Znamo kako je za svaki mali posebno potrebno više vremena, ali iz vlastitog iskustva možemo Vam potvrditi da ćete biti puno uspješniji. Ubacite i koju personaliziranu poruku, da medij kojem se obraćate vidi da ga poznajete i pratite – ipak i mi smo ljudi.

Listu 500 online medija u Hrvatskoj skinite putem LINK-a

Povezana vijest

9

Vijesti: