2. regionalni sajam kontinentalnog turizma „Wellcone“ ove godine u Zagrebu

Drugi regionalni sajam kontinentalnog turizma „Wellcone“, u organizaciji Zagorje Internationala, ove će se godine održati u prostorima Zagrebačkog velesajma, u srijedu 10. svibnja, s početkom u 10 sati. Sajam...

Drugi regionalni sajam kontinentalnog turizma „Wellcone“, u organizaciji Zagorje Internationala, ove će se godine održati u prostorima Zagrebačkog velesajma, u srijedu 10. svibnja, s početkom u 10 sati.

Sajam će biti izložbenog karaktera, s naglaskom na konferenciju koja je temeljni dio sajma, a čija je tematika vezana uz povezivanje turističkih zajednica i ostalih turističkih subjekata kontinentalne Hrvatske, odnosno njihov zajednički nastup prema potencijalnim turistima i privlačenje malih organiziranih grupa turista.

Sudionici sajma bit će turistički subjekti s područja kontinentalne Hrvatske, od turističkih zajednica (županijskih i lokalnih), hotela, restorana, vinarije, seoskih turizma, obiteljsko- poljoprivrednih gospodarstava, turističkih i putničkih agencija, županija i gradova, muzeja, toplica, svetišta i dr. Uz to „Wellcone“ za područje kontinentalne Hrvatske predstavlja jedinstvenu konferenciju koja će sudionicima pružati bogat popratni sadržaj – sudjelovanje na predavanjima i panel diskusijama.

Cilj regionalnog sajma kontinentalnog turizma Wellcone jest okupiti na jednom mjestu cjelokupnu kulturno-turističku ponudu kontinentalnog dijela Hrvatske, kako bi posjetioci sajma doživjeli ponudu kontinentalne Hrvatske koju bi kasnije mogli uvrstiti u svoje ponude. “Da bi se navedeno postiglo, uključili smo sve subjekte kojima je turizam osnovna ili povezana djelatnost, kako bi zajedničkim djelovanjem predstavili kontinentalnu Hrvatsku kao destinaciju koja se stranim i domaćim turistima nudi kao idealna, zadovoljavajući sve njihove kriterije.” ističe Davorka Pogačić iz organizacije sajma kontinentalnog turizma „Wellcone“.” ističe Davorka Pogačić, ispred sajam kontinentalnog turizma „Wellcone“

Svu raskoš kulturno-turističke ponude kontinentalne Hrvatske doživite na drugom Regionalnom sajmu  kontinentalnog  turizma Wellcone ,  koji  će  se  održati u prostorima Zagrebačkog velesajma, u srijedu 10. svibnja, s početkom u 10 sati. Zainteresirani za sudjelovanje na Sajmu trebaju ispuniti prijavu na službenim stranicama sajma http://wellcone.hr/za-izlagace/, a za one koji žele sudjelovati na konferenciji svoj dolazak mogu potvrditi popunjavanjem prijave za besplatno sudjelovanje na http://wellcone.hr/za-posjetitelje-2/.

Vijesti: