Edukacija za domaćine u obiteljskom smještaju u Pazinu

U cilju što kvalitetnije pripreme predstojeće turističke sezone, TZ središnje Istre tijekom veljače organizira ciklus edukacija za iznajmljivače. U sklopu edukacija bit će održane prezentacije, odnosno obrađene teme koje zasigurno...

U cilju što kvalitetnije pripreme predstojeće turističke sezone, TZ središnje Istre tijekom veljače organizira ciklus edukacija za iznajmljivače. U sklopu edukacija bit će održane prezentacije, odnosno obrađene teme koje zasigurno mogu doprinijeti boljem poslovanju i boljoj popunjenosti smještajnih objekata na području TZ središnje Istre.

Treća edukacija (posljednju u ciklusu), održati će se u petak, 24. veljače 2017. u 16.00 sati u Spomen domu u Pazinu – dvorana „Istra“ (Šetalište Pazinske gimanazije 1).  Tema predavanja je Koliko dobar dizajn i uređenje utječe na booking? o čemu će govoriti stručnjaci

Katja Sošić  (Krajobrazna arhitektura i urbani dizajn – Plan 10), Loredana Jurman (Projektiranje i proizvodnja rasvjete – Eltor d.o.o. ) i Boris Ružić (Arhitektura i dizajn interijera – Boris Ružić d.o.o.)

Sudjelovanje na edukacijama je besplatno, a dodatne informacije dostupne su putem web stranice www.central-istria.com. Prijave za edukacije zaprimaju se e-mailom na: info@central-istria.com ili pozivom na broj 091 2622 460.

16:00 Koliko dobar dizajn i uređenje utječe na booking?

Plan 10 d.o.o. – Krajobrazna arhitektura i urbani dizajn – Katja Sošić

Eltor d.o.o. – Projektiranje i proizvodnja rasvjete – Loredana Jurman
Boris Ružić d.o.o. – arhitektura i dizajn interijera – Boris Ružić

Vijesti: