Villa Vulin iz Pule proglašena najboljim malim hotelom u Europi

Luxury Hotel Villa Vulin u ovoj godini osvojila je nekoliko vrijednih nagrada, no najvažnija je svakao ona na 1. International Hotel Awards 2017. – 2018. u Londonu gdje je...

Luxury Hotel Villa Vulin u ovoj godini osvojila je nekoliko vrijednih nagrada, no najvažnija je svakao ona na 1. International Hotel Awards 2017. – 2018. u Londonu gdje je Vila Vulin proglašena najboljim malim hotelom u Europi, te najboljim malim hotelom s pet zvjezdica po hrvatskim standardima. Dodjela ovog visokog svjetskog priznanja bit će održana 26. listopada u Londonu.

Luxury Hotel Villa Vulin, nakon glasovanja sa svih kontinenata, proglašena je pobjednikom World Luxury Hotel Awards-a. Nagrada će biti dodijeljena početkom prosinca u St. Moritzu u Švicarskoj. “Ovaj uspjeh bit će zato sladak, ali i teško održiv na ovakvoj visini, trudit ćemo se svim snagama da ostanemo vjerni publici širom svijeta koja nam je podarila svoje povjerenje. Još uvijek sam zaista emotivno potresen od svega toga, ali sam prezadovoljan da je sav naš rad i trud nakon toliko godina urodio plodom. To će biti lijepa ostavština mojoj obitelji, ali i velika čast našem gradu, cijeloj Istri i Hrvatskoj. Ujedno je to i velika obaveza da i dalje nastavimo održavati kvalitetu naše usluge na visokom nivou. i zadovoljstvo nam je da smo priskrbili nagradu sebi, gradu Puli, Istri i Republici Hrvatskoj. S obzirom da je naša Villa Vulin sada osvojila sve svjetske nagrade osim lokalnih nagrada, namjeravamo se prijaviti i učestvovati na dodjeli nagrada “Zlatna koza” koje dodjeljuje Turistička zajednica Istarske županije” istaknuo je Vaso Vulin, vlasnik hotela Villa Vulin za Glas Istre.

Nagrađeni hotel smješten je nedaleko Valsalina u Puli, a kategoriziran je s pet zvjezdica 2014. godine. Kapacitet mu je 22 postelje u šest hotelskih apartmana i ima mogućnost za predsjednički apartman na gornjem katu.

Na 50. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, održanom prošlog tjedna, Luxury Hotel Villa Vulin osvojila je čak pet nagrada i priznanja – pehar novosadskog sajma za ekskluzivnost objekta i usluge, Veliku zlatnu medalju za ekskluzivnost apartmanskog smještaja te Veliku zlatnu medalju za promotivne aktivnosti. Nagrađeni su također za širinu gastronomske ponude mediteranske kuhinje te za visoku kvalitetu interijera i visoki identitet.

Pogledajte intervju vlasnika Vase Vulina o cijeloj priči kako je nastao najbolji mali hotel u Europi.

Vijesti: