HrTurizam.hr – S vama već dvije godine

Prije točno dvije godine krenuo sam doslovno od ničega, ali s jasnom misijom – biti pozitivna promjena jedne nove turističke paradigme. A nakon svih borbi iz dana u dan,...

Prije točno dvije godine krenuo sam doslovno od ničega, ali s jasnom misijom – biti pozitivna promjena jedne nove turističke paradigme. A nakon svih borbi iz dana u dan, kada na kraju dana dobiješ podršku i poštovanje struke, koju ne možeš kupiti nego samo zaslužiti, moram biti i svakako jesam ponosan. Upravo ta energija mi daje vjetar u leđa i dokaz je kako sam na pravom putu.

Dream big. Start small. But most of all, start” izjavio je Simon Sinek. Tako je krenuo portal HrTurizam.hr, a tako krećem i dalje u nove izazove. U 2018. godini portal HrTurizam.hr će se širiti i generirati nove vrijednosti kako kroz projekt „Znanje je moć“ koji je trenutno u pripremi, kao i kroz razne druge inicijative i projekte.

Neizmjerno vam hvala na svakodnevnoj podršci i na čitanju u ovih dvije godine. Bez vas sve ovo danas ne bi bilo moguće. Vjerujte mi, kako ovo nije neki klišej, jer u dvije godine dao sam doslovno cijelog sebe u portal, a da nema pozitivne reakcije i vaše podrške, ne bi bilo niti portala. Kada sam počeo svi su mislili kako sam lud i kako nema šanse da se moja vizija ostvari, a danas je HrTurizam.hr vodeći turistički portal u Hrvatskoj. Živim svoj san iz dana u dan, naravno usponi i padovi su normalni te danas u Hrvatskoj nije lako biti poduzetnik, no trebate vjerovati u sebe i biti proaktivni.

Pravo vrijeme za poduzetništvo je upravo sada. Moja priča je počela od bloga, prvo na Medium.com pa onda za Večernjakovu blogosferu gdje se rodila ideja za portalom, a ostalo je povijest. Krenuo sam doslovno od ideje, napravio dugoročni plan i sve stavio na papir i krenuo. Bez ikakvog kapitala, čak prije bloga nikada nisam ni pisao, no nakon puno truda i rada danas mogu ponosno reći kako je ovo još jedna uspješna od blog do poduzetništva. Svakako kako nije lako, ali nije niti nemoguće, dapače, samo krenite i vjerujte u sebe. Nemate što izgubiti, možete samo profitirati.

Kako sve radim sam, niti sam mi nije jasno kako sve uspijem stići iz dana u dan, no iskreno se nadam, ustvari siguran sam, kako će se u 2018. godini i to promijeniti, te kako će se HrTurizam.hr proširiti barem za još jednog novog člana i ambasadora hrvatskog turizma. Ako imate koje ideje i prijedloge ili konstruktivnu kritiku što treba popraviti i u kojem smjeru želite da se portal razvija, biti će mi drago da svoja razmišljanja podijelite sa mnom, jer dvije glave su uvijek pametnije od jedne.

Pozivam vas da se uključite i da zajedno i dalje kroz konstruktivnu i argumentiranu raspravu glasno razmišljamo, dijelimo ideje, znanje i iskustvo, otvoreno pričamo o svim izazovima jer jedino tako možemo rasti kao pojedinci i kao društvo tj. struka.

I ne zaboravite, turizam se sastoji od emocija, doživljaja i priča.

Pričajmo priče, naše autentične priče.


Vijesti: