HTZ zapošljava!Traže se novi voditelji i direktori sektora te stručni suradnici

Zbog reorganizacije poslovanja te željom za osnaživanje radih timova unutar organizacije, Hrvatska turistička zajednica ( HTZ ) objavila je na svojim web stranicama oglase za posao za voditelje i direktore...

Zbog reorganizacije poslovanja te željom za osnaživanje radih timova unutar organizacije, Hrvatska turistička zajednica ( HTZ ) objavila je na svojim web stranicama oglase za posao za voditelje i direktore sektora te stručne suradnike.

Usvojeno novo organizacijsko ustrojstvo HTZ-a           

Početkom godine HTZ je nakon dugo vremena doživio novu reorganizaciju tj. novo organizacijsko ustrojstvo. Osnovne promjene koje donosi nova sistematizacija je utemeljenje pet sektora, umjesto dosadašnjih sedam, a posebna novost je osnivanje posebnog Kongresnog odjela unutar HTZ-a. Također, novost je i utemeljenje sektora za međunarodne poslove i mrežu predstavništava koji će doprinijeti još boljoj koordinaciji mreže predstavništva, ali i jačoj zastupljenosti te boljoj suradnji Hrvatske turističke zajednice sa svjetskim turističkim organizacijama.

 

Natječaji su otvoren do 02. travnja.2018., što je relativno kratki rok, zato dobro proučite natječajnu dokumentaciju te s prijavite.

Otvorene pozicije u HTZ:

Voditelj Kongresnog odjela (m/ž)

Direktor Sektora za strateške komunikacije (m/ž)

Voditelj Odjela za marketing (m/ž)

Voditelj Odjela za opće poslove i nabavu (m/ž)

Interni revizor (m/ž)

Stručni suradnik za informatičku podršku (m/ž)

Stručni suradnik za računovodstvene poslove (m/ž)

Voditelj Odjela za eVisitor i poslovna IT rješenja (m/ž)

Stručni suradnik za razvoj proizvoda i potpore destinacijama (m/ž)

Prvo se prijavite pa tek onda donosite zaključke

Naravno, kako to već biva kod ovakvih situacija odmah počinju priče kako je to super, no kako je sve u Hrvatskoj namješteno, kako se nema smisla se prijaviti. No, prvo i osnovno napravite taj korak i prijavite se pa tek onda argumentirano pričajte i komentirajte. Kao i kod izbora, onaj tko ne glasa, nema pravo poslije komentirati jer nije iskoristio svoje pravo glasovanja i građansku moć odluke. Kako u svemu, tako i kod spomenutih oglasa za posao HTZ-a. Prijavite se, dobiti ćete odgovor, ako niste zadovoljni reagirajte, postavite pitanja i tražite odgovore, ali opet sve kroz argumentiranu i konstruktivnu raspravu.

Sretno svima, a ukoliko smatrate da postoje neke nepravilnosti, javite nam se, jer misija portala HrTurizam.hr je biti produžena ruka turističkom sektoru te poticati na pozitivne promijene u našem turizmu.

Povezana vijest:

USVOJENO NOVO ORGANIZACIJSKO USTROJSTVO HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE

Vijesti: