Iznajmljivači s srcem: Djeci s poteškoćama u razvoju nude besplatno ljetovanje diljem Lijepe naše

Odlična turistička priča koja svakako vraća vjeru u ljude. Naime, na Facebooku osnovana je grupa “Iznajmljivači sa srcem” u kojoj članovi  daju besplatno svoj smještaj obitelji djece s teškoćama u razvoju...

Odlična turistička priča koja svakako vraća vjeru u ljude. Naime, na Facebooku osnovana je grupa “Iznajmljivači sa srcem” u kojoj članovi  daju besplatno svoj smještaj obitelji djece s teškoćama u razvoju i invaliditetom.

Priča je počela kada je Vjera Matulić iz Postire na Braču osnovala FB grupu s ciljem kako bi potaknula privatne iznajmljivače smještaja diljem Hrvatske da svoje apartmane na nekoliko dana besplatno ponude djeci s problemima u razvoju, a u samo nekoliko dana grupa je okupila preko 2.000 članova.

Glavni cilj grupe je motivirati domaćine u obiteljskom smještaju da izdvoje po koji dan za pomoći djeci s problemima u razvoju “Par dana u ljetu svi to možemo,nitko neće osiromašiti,a nekoj potrebitoj obitelji s bolesnom djecom možemo priuštiti trenutak spokoja i odmora od briga. Jedino pravilo je tolerancija i mirni dogovor,omalovažavanje bilo koga,neće se tolerirati. Pokažimo i dokažimo da nije u šoldima sve” piše u opisu grupe Iznajmljivači s srcem.

Svatko od domaćina u obiteljskom smještaju ima rupu od par dana u sezoni, te vas ovim putem pozivamo da se priključite ovoj hvale vrijednoj akciji kako bi omogućili besplatni smještaj obiteljima s djecom s teškoćama u razvoju te im omogućili besplatno ljetovanje.

Ne košta vas ništa, a dobijte jako puno. Dapače, ne u novcu, nego u ljubavi, a to je najvrjednije. Dobro se uvijek dobrim vraća.

Grupi Iznajmljivača s srcem se možete priključiti ovdje

 

Vijesti: