Javni poziv za dodjelu potpora diversifikacije privatnog smještaja ISTRA BIKE&BED

Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja diversifikacije privatnog smještaja ISTRA BIKE&BED u 2017. godini. Opći ciljevi ovog programa, za...

Upravni odjel za turizam Istarske županije objavio je Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa poticanja diversifikacije privatnog smještaja ISTRA BIKE&BED u 2017. godini.

Opći ciljevi ovog programa, za koji je u ovogodišnjem proračunu predviđeno 100.000 kuna, jesu održivi razvoj Istre, kao kvalitetne i konkurentne turističke destinacije te podizanje kvalitete turističkih proizvoda i usluga u sklopu projekta Istra Bike&Outdoor, dok su posebni ciljevi diversifikacija i unaprjeđenje te razvoj privatnog smještaja prilagođenog za cikloturiste.

Prihvatljivi prijavitelji jesu trgovačka društva i obrti, fizičke osobe – privatni iznajmljivači i obiteljska gospodarstva koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge, a programom se sufinancira 80% troškova obnove, rekonstrukcije i uređenja smještajnog objekta te nabava opreme, ostvareni tijekom 2017 godine, isključivo radi prilagodbe smještajnog objekta kriterijima za uvrštenje u program ISTRA BIKE&BED, ističu iz Istarske županije, a maksimalni iznos potpore po pojedinom prijavitelju može biti do 10.000 kn.

Tekst javnog poziva, upute i obrasci za podnošenje zahtjeva mogu se preuzeti na sljedećem linku: www.istra-istria.hr/index.php?id=4936.

 

Vijesti: