Kristian Šustar novi je direktor razvoja Unilinea

Kristian Šustar, dosadašnji član Uprave hotelijerske kompanije HUP-Zagreb d.d i predsjednik Uprave Hotela Dubrovačka rivijera d.d., od 1.7.2018. preuzeo je funkciju direktora razvoja Unilinea, najvećeg hrvatskog turoperatora. Šustar ima...

Kristian Šustar, dosadašnji član Uprave hotelijerske kompanije HUP-Zagreb d.d i predsjednik Uprave Hotela Dubrovačka rivijera d.d., od 1.7.2018. preuzeo je funkciju direktora razvoja Unilinea, najvećeg hrvatskog turoperatora.

Šustar ima više od 20 godina iskustva na vodećim pozicijama u hotelijerskoj industriji. Karijeru je započeo u hotelu Bonavia, nastavio u Jadranskim luksuznim hotelima, potom Adria Resorts-u, Maistri, Hotelima Dubrovačka rivijera te HUP-Zagreb u kojima je bio na vodećim pozicijama i upravljao ključnim projektima usmjerenim na rast i razvoj društava i destinacija u kojima ista posluju.

Očekujemo da Kristian Šustar svojim stečenim znanjem i iskustvom u domaćim i međunarodnim projektima pruži značajan doprinos i poticaj daljnjem razvoju i diverzifikaciji poslovnih procesa i aktivnosti Unilinea”, naglasio je ovom prilikom Boris Žgomba, predsjednik Uprave i suvlasnik Unilinea.

Inače, Kristian Šustar, niz godina je aktivan u radu i djelovanju turističkih zajednica na lokalnoj, županijskoj i nacionalnoj razini. U Hrvatskoj turističkoj zajednici je u dva mandata bio član Turističkog vijeća dok je od travnja 2016. na dužnosti predsjednika Nadzornog odbora Hrvatske turističke zajednice. Od prosinca 2009. do travnja 2016. godine predsjedavao je Udrugom poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), nacionalnom udrugom hotelijera. 

Povezana vijest:

UNILINE OTVORIO NOVO POSLOVNO SJEDIŠTE I PREDSTAVIO NOVU POSLOVNU FILOZOFIJU

 

Vijesti: