Laguna Novigrad pod novim turističkim brandom Aminess

Pod motom „Trendovi se mijenjaju, ali ne i vrijednosti„ najavljen je novi životni ciklus Lagune Novigrad čiji će hoteli i kampovi od iduće sezone nositi nov naziv Aminess hotels...
http://www.laguna-novigrad.hr

Pod motom „Trendovi se mijenjaju, ali ne i vrijednosti„ najavljen je novi životni ciklus Lagune Novigrad čiji će hoteli i kampovi od iduće sezone nositi nov naziv Aminess hotels & campsites.

Laguna Novigrad nakon uspješnog investicijskog ciklusa, ulaganja u objekte i podizanjem kategorizacije kampova na koji su izrazito ponosni, kao i širenja poslovanja u Dalmaciju, uspješno je završila proces rebrandinga. Novi brend nudi novo ime, ali zadržava u potpunosti iste vrijednosti profesionalnost, topao i prijateljski pristup gostima, ali i poslovnim partnerima. Ime sa sobom donosi i promjenu vizualnog identiteta. Suvremenim, razigranim stilom i linijskim strukturama stvorena je vizualna ekspresija, koja se reflektira i kroz vjerodostojni krovni slogan – Lasting relations odnosno hrvatska verzija „Veze koje traju“.

Novo ime našeg branda nametnulo se kao logičan zaključak iscrpnog istraživanja stavova gostiju, partnera i zaposlenika tvrtke Laguna Novigrad. Veliki broj ispitanika istaknuo je ljubaznost i predanost naših djelatnika te ugodnu i opuštajući atmosferu u svim objektima kao najprepoznatljivije vrijednosti Lagune Novigrad d.d. Upravo su to elementi koji primarno utječu na izuzetno veliki postotak gostiju koji nam se već godinama vraća“ pojašnjavaju na svojim službenim internet stranicama, a novi krovni komunikacijski i vizualni identitet pod brendom Aminess kreće u siječnju 2016. godine.

animess3

Punto Mare, Laguna Novigrad / Foto: http://www.laguna-novigrad.hr

Novi brend i ime dolazi od osnovne riječi Aminess, skraćeno Ami – ova lijepa, topla francuska riječ čije je značenje “prijatelj” zapravo je sinonim za pristup koji godinama njeguju u Laguni Novigrad. Inače, Laguna Novigrad raspolaže sa jednim hotelom sa tri zvjezdice i jednim sa četiri zvjezdice te dva kampa u Novigradu. Prije tri godine svoj hotelski portofolio proširili su i na Dalmaciju gdje su pozicionirani s dva hotela koji spadaju u kategoriju četiri zvjezdice, jedan na otoku Korčuli na Pelješcu, a drugi u mjestu Orebić.

Vijesti: