Linden Tree Retreat & Rancha iz Velike Plane proglašen najboljim obiteljskim smještajem u Hrvatskoj

U sklopu Foruma obiteljskog smještaja dodijeljena su priznanja Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku za obiteljski turizam i EHHA priznanja za Europsku kuću godine. Nagradu za najbolji smještaj za...

U sklopu Foruma obiteljskog smještaja dodijeljena su priznanja Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku za obiteljski turizam i EHHA priznanja za Europsku kuću godine.

Nagradu za najbolji smještaj za wellness odmor dobila je wellness Villa Biocrystal iz Hreljina, dok je priznanje za najbolji smještaj za aktivan odmor otišlo je Villi Falcon Rook iz Konavala, a Linden Tree Retreat & Ranch iz Velike Plane najbolji je eko-smještaj. Najboljim smještajem za obitelj proglašeni su Sunčani apartmani u Zagrebu.

Kao najbolji smještaj za boravak s ljubimcima izabrana je vikendica Bobica iz Pokupskog, najbolji smještaj bez barijera je pansion Mamica iz Pušćine, a najoriginalniji smještaj je Bear’s Log iz Rakovice. Nagrada za najbolji smještaj u seoskom turizmu otišla je u ruke B&B Tinka iz Momjana, za najbolji smještaj u prirodi odabran je B&B Casa Rustica iz Vodnjana, najboljim smještajem na obali proglašena je Villa Evelyn iz Fažane, a kao najbolji smještaj u gradu odbran je apartman Emerald iz Zagreba.

Statua za najbolji obiteljski smještaju 2017. u Hrvatskoj otišla je u ruke Linden Tree Retreat & Rancha iz Velike Plane.

Dobitnici Turističkog cvijeta Bruce i Megi Yerkovich s ministrom turizma Garijem Cappellijem i potpredsjednikom HGK Josipom Zaherom / Foto: HGK

Jako sam dirnut ovom nagradom i priznanjem. Radimo već deset godina te smo tijekom vremena dobili razne nagrade i priznanja iz Europe, a ovo nam je prvo nagrada iz Hrvatske, tako da je ovo najdraže priznanje” istaknuo je Bruce Yerkovich.

Linden Tree Retreat & Ranch, intimno i luksuzno je utočište ugniježđeno na 50 hektara planine Velebit, UNESCO-m zaštićene i netaknute divljine. Kao jedini luksuzni ranch u Europi uvršten u poznati vodič za putovanja DK Eyewitness Travel, ranč je prvorazredna destinacija za jahanje u Hrvatskoj, privlačan onima koji traže ekološku destinaciju za odmor u avanturističkom duhu. Restoran služi sezonsku hranu svježe ubranu u prirodi ili nabavljenu kao dio suradnje s lokalnom zajednicom, a osim aktivnosti s konjima nude i izlete s kanuom, planinarenje, trekking, vožnju biciklom u prirodi i špiljarenje.

Glavni tajnik Europskog udruženja obiteljskog turizma (EHHA), Villaro Lassen predao je EHHA-ine nagrade četirima dobitnicima iz Hrvatske, a to su Villa Falcon Rook iz Konavala kao najbolja obiteljska kuća, za najoriginalniju kuću izabrana je Vila Vista iz Zamaska u sredisnjoj Istri, najbolja kuća na obali je Villa Sreser sa Pelješca, a najbolja wellness kuća Villa Vadediji iz Žminja.

Povezana vijest: OTVOREN 4. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA / Ministar Cappelli najavio rekategorizaciju obiteljskog smještaja i povoljne HBOR kredite

Vijesti: