Maistra, Milenij, Kempinski, Medora traže nove zaposlenike

Prvi dan ljeta započinjemo i vrućom ponudom poslova iz turizma i ugostiteljstva! Od 400 aktivnih oglasa na portalu našeg partnera MojPosao.net, izdvajamo sljedeće poslodavce i radne pozicije: Maistra d.d. je vodeća...

Prvi dan ljeta započinjemo i vrućom ponudom poslova iz turizma i ugostiteljstva! Od 400 aktivnih oglasa na portalu našeg partnera MojPosao.net, izdvajamo sljedeće poslodavce i radne pozicije:

Maistra d.d. je vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i dio je koncerna Adris Grupe, a trenutno zapošljava vježbenika palube. Novi zaposlenik vodit će brigu o zaštiti i sigurnosti putnika. Za ovo radno mjesto očekuje se srednja stručna sprema, pomorska knjižica i svjedodžba temeljne sigurnosti na brodu. Svoj životopis sa zamolbom možete uputiti poslodavcu putem linka za prijavu u oglasu koji je aktivan do 3. srpnja.

Casa Alice d.o.o. je poduzeće za turizam i ugostiteljstvo, specijalizirano za pružanje usluga noćenja s doručkom i upravo zapošljavaju osobe za poslove spremanja i čišćenja soba.  Hrana i smještaj su osigurani, a svoju prijavu možete poslati do 3. srpnja.

Ako ste komunikativni, spretni, samostalni u radu, energični, pozitivni i poštujete kolektiv u kojem radite, pridružite se Kempinski Hotel Adriatic timu! Otvorena je pozicija Kuhara – demi chef, za koju je potrebno radno iskustvo i osnovno poznavanje engleskog jezika. Minimalna primanja iznose 5.500 kuna neto, osigurani su smještaj i prehrana, a novog zaposlenika očekuje i edukacija te mogućnost treninga izvan sezone u Kempisnki hotelima izvan Hrvatske.  Prijava je moguća do 25. lipnja putem ovog oglasa.

Calucem d.o.o. u Puli zapošljava specijalista za upravljanje poslovnim procesima. Ova uspješna tvrtka se bavi proizvodnjom i distribucijom specijalnih cemenata, i to u više od 60 zemalja diljem svijeta. Poželjno je poznavanje rada u bazi podataka (SQL, MC Access) i SAP programskog paketa.  Još informacija o ovom radnom mjestu možete pronaći u oglasu s trajanjem do 28. lipnja.

Bretanide Sport & Wellness Resort zapošljava direktora hotela. Od novog zaposlenika se očekuje petogodišnje radno iskustvo na vodećim pozicijama u hotelijerstvu i izvrsno poznavanje engleskog te njemačkog jezika. Još informacija o ovom radnom mjestu možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 27. lipnja.

ETHNO HOUSES PLITVICA SELO vas poziva na prijavu za posao šefa recepcije. Za uspješnu prijavu je obavezno višegodišnje iskustvo rada na recepciji i minimalno iskustvo od godine dana na mjestu šefa recepcije. Poslodavac osigurava odlična primanja, bonuse, smještaj i hranu. Prijavite se putem linka na dnu oglasa.

Foto: www.milenijhoteli.com

Tvrtka Hadria d.o.o. registrirana je u Gradu Novalji, na otoku Pagu. Predmet poslovanja tvrtke su djelatnosti vezane uz turizam. Hadria d.o.o. poslovanje obavlja kroz hotel Loža, kamp Straško i kamp Pušća na Krku, koji su otvoreni od travnja do listopada svake godine, te upravo zapošljava veći broj djelatnika na različitim radnim pozicijama. Požurite s prijavom!

Medora hoteli i ljetovališta smješteni su u Podgori na Makarskoj rivijeri te traže voditelja restorana i barova, voditelja a la carte kuhinje, kuhara, djelatnika na recepciji te specijalista financija i računovodstva. Detalje o navedenim radnim pozicijama možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 26. lipnja.

Tvrtka Club Adriatic raspolaže s nekoliko hotela – Hotel Hrvatska, Hotel Alem, Hotel Komodor te apartmanima i sobama Club Vala. S obzirom na uspješno poslovanje, zapošljavaju nove djelatnike za poslove kuhara, pomoćnog kuhara, sobarice i čistačice. Poslodavac osigurava smještaj, topli obrok i primanja po dogovoru. Pošaljite svoju prijavu još danas putem linka na dnu oglasa.

Turističko naselje Jezera Village  dobitnik je više hrvatskih i međunarodnih nagrada i ima lojalne goste koji mu se iz godine u godinu vraćaju. Ako tražite posao konobara, obratite pažnju na oglas koji je aktivan do 28. lipnja.  Primanja iznose od 6.000 kuna neto, radi se do 1. listopada, a smještaj i hrana su osigurani.

Hotel Life je boutique hotel smješten u malom mirnom zaljevu između Rogoznice i Primoštena, a upravo zapošljava veći broj sobarica i spremačica.  Smještaj i hrana su osigurani, a svoj životopis možete uputiti poslodavcu putem linka na dnu oglasa.

Tvrtka Nautika d.o.o. želi osnažiti timove u svojim restoranima, pa ovim putem pozivamo sve zainteresirane kandidate da se prijave na otvorene pozicije: kuhar, pizza majstor, barmen, konobar i osoba za prijem gostiju u restoranu.

Salona Palace hotel zapošljava osobu za rad na recepciji i kuhara. U pitanju je rad na određeno, a sve detalje o samom oslu možete pronaći u oglasima.

Ako tražite posao na području Opatije, obratite pozornost na oglase za noćnog pomoćnog radnika, pomoćnog kuhinjskog radnika i sobaricu. Minimalna primanja iznose 4.500 kuna neto, uz osiguranu prehranu i kvalitetan smještaj. Pošaljite svoju prijavu i postanite dio Milenij hotela!

Cjelokupnu ponudu oglasa za posao možete pronaći na portalu moj-posao.net. Sretno svima.

Vijesti: