Međunarodna konferencija „Techne Summit“ dolazi u Dubrovniku.

Međunarodna konferencija pod nazivom „Techne Summit“ održat će se 6. i 7. svibnja 2017. godine u hotelu Dubrovnik Palace u Dubrovniku. Riječ je o dvodnevnoj međunarodnoj tehnološkoj konferenciji koja...

Međunarodna konferencija pod nazivom „Techne Summit“ održat će se 6. i 7. svibnja 2017. godine u hotelu Dubrovnik Palace u Dubrovniku.

Riječ je o dvodnevnoj međunarodnoj tehnološkoj konferenciji koja djeluje kao platforma okupljajući glavne globalne igrače tehnološke industrije: govornike, poduzetnike, startupove, ulagače, korisnike te predstavnike medija. Događaj pruža priliku za umrežavanje te otvara mogućnost raznih poslovnih suradnji, posebno na području Srednjeg istoka i Sjeverne Afrike.

Dosadašnja izdanja ovog značajnog događaja održana su u Egiptu, odakle je i potekla incijativa, da bi se krajem 2016. godine rodila ideja da se proširi izvan Egipta, tako da će ove godine osim u Dubrovniku „Techne Summit“ organizirati i u Italiji. Inače, na dosadašnjim skupovima prijavljivalo se preko 100 startupova iz 20 zemalja, 80 predavača, 6 natjecanja s 1600 prijavljenih sudionika u 2 workshopa i 55 predavanja.

Do 10 najboljih startupa u ranoj fazi iz Hrvatske će biti pozvano na prestižno pitch natjecanje “Seedstars Worl” u Dubrovniku, nakon kojeg će neki od njih dobiti priliku otići na finale Seedstars Summit koji se događa jednom godišnje u Švicarskoj.  “Seedstars World je platforma koja spaja investitore i nove generacije startup poduzetnika, Seedstars je grupa tvrtki bazirana u Švicarskoj čiji je cilj utjecati na ljudske živote u tržištima u razvoju kroz tehnologiju i poduzetništvo. Seedstars spaja igrače unutar tih ekosustava, gradi tvrtke od samih početaka sa javnim I privatnim partnerima i ulaže u brzo rastuće startupove.

Kroz različite aktivnosti pronalaženja startupa, izgrađivanja tvrtki i akceleracijskih programa, tim sada ima pristup poduzetnicima, investitorima, inkubatorima, korporacijama i vladinim dužnosnicima u preko 60+ zemalja

Prijave i više informacija o Techne Summitu u Dubrovniku možete možete pronaći ovdje.

Vijesti: