Na online Sajamu poslova u turizmu 48 poslodavaca traži radnike za turističku sezonu

Mnoge renomirane hotelske kuće, turističke agencije, restorani i caffe barovi traže zaposlenike upravo na Sajmu poslova u turizmu kojem se može pristupiti putem svih uređaja (računalo, tablet, mobitel), 0...

Mnoge renomirane hotelske kuće, turističke agencije, restorani i caffe barovi traže zaposlenike upravo na Sajmu poslova u turizmu kojem se može pristupiti putem svih uređaja (računalo, tablet, mobitel), 0 do 24, na web adresi www.mojposaouturizmu.net.

Izdvajamo neke od poslodavaca koji traže veći broj radnika:

Radisson Blu Resort, osim otvorenih pozicija za turističke pozicije poput konobara, barmena, kuhara i voditelja restorana, otvorena je prijava za pripravnike hotelskog menadžmenta te za posao telefonista i pomoćnog radnika u skladištu.  Dobrodošli su i kandidati bez prethodnog radnog iskustva. Detaljan opis zaduženja i radnih uvjeta možete pronaći na Sajmu poslova u turizmu.

Remisens Hoteli smješteni su na dvije moderne jadranske destinacije, na Opatijskoj i Dubrovačkoj rivijeri. Trenutno su jedan od izlagača na Sajmu te su u potrazi za radnicima na sljedećim pozicijama: kuhar, konobar, pomoćni kuhar, pomoćni radnik u domaćinstvu,  pomoćni radnik u kuhinji, servir, slastičar, sobarica, voditelj kuhinje i voditelj restorana. Oglasima za posao možete pristupiti putem Sajma.

Gulliver Travel je privatna turistička i putnička agencija osnovana prije 28 godina i danas broji gotovo 100 zaposlenih. Trenutno su u potrazi za vodičima, turističkim zastupnicima, djelatnicima na poslovima rezervacije i menadžerima za ključne kupce. Zainteresirani? Možete poslati svoju prijavu ili se javiti direktno poslodavcu putem online chata-a. Posjetite Sajam još danas!

Jadranka hoteli pozivaju vas na prijavu za poslove konobara, kuhara, radnika na bazenu/plaži, radnika u domaćinstvu, radnika u hortikulturi, spa terapeuta – kozmetičara, vozača i kuhinjskog radnika. Poslodavac osigurava smještaj, dva obroka, radnu odjeću, naknadu za troškove prijevoza i dodatke na plaću za rad nedjeljom i blagdanima. Prijavite se najkasnije do 28. veljače putem Sajma poslova u turizmu.

Aminess Hotels&Campsites  traže veći broj djelatnika za rad u Novigradu. Možete računati na ugodnu radnu atmosferu i razvoj svojih vještina, ali i usvajanje novih jer poslodavac osigurava tečajeve stranih jezika, treninge komunikacijskih vještina i F&B stručne tečajeve. Radne uvjete i potrebne kvalifikacije možete pronaći u oglasima na Sajmu.

Vijesti: