Nagradimo želju, volju i proaktivnost! Sandro Zoričić traži posao u turizmu

Po prvi put u životu odlučio sam se javno otvoriti pred svima, iako sam osoba koja svoj privatni i poslovni život uglavnom drži za sebe. Odlučio sam progovoriti o...

Po prvi put u životu odlučio sam se javno otvoriti pred svima, iako sam osoba koja svoj privatni i poslovni život uglavnom drži za sebe. Odlučio sam progovoriti o svemu što sam prošao i postigao, kao i o karijeri koju želim nastaviti graditi u turizmu i hotelijerstvu.

Gdje god sam do sada radio, gosti su me voljeli jer sam ih se sjećao od prethodnih godina (sezona), znao sam što vole, pamtio njihove šale. Uvijek sam uživao biti dobrim domaćinom – iz zahvale što su gosti odabrali upravo Lijepu našu i hotele u kojima sam radio. Nisam radio iz interesa  i “pretvarao se” kako bih zaradio napojnicu. Zbog takvog pristupa, brojni gosti nerijetko su mi govorili kako su se upravo zato i vratili u hotele u kojima sam radio, a neki od njih bili su i emotivno ganuti prilikom našeg rastanka. Povezanost s ljudima, stvaranje emocija i pozitivni feedback gostiju bili su moja glavna nagrada, a ujedno i najbolji pokazatelj mojeg rada i doprinosa.

Zbog svojeg truda i rada, kao i zbog brojnih svakodnevnih pohvala gostiju, dvije godine za redom osvajao sam i titulu najboljeg sezonca.

Tako glasi početak priče Sandra Zoračića koji javno i otvoreno traži posao u turizmu. O problemima kod zapošljavanja mladih u Hrvatskoj kao i u nedostatku radne snage u turizmu možemo pričati danima, ali dok neki čekaju da im HZZO nađe posao, drugi pokušavaju preuzeti sudbinu u svoje ruke, bore se i proaktivni su,  kao što je i Sandro Zoračić koji nam se javio s molbom da objavimo njegovu priču.

“Želim pronaći posao u području turizma i hotelijerstva, gdje će se moja strast manifestirati na najkonkretniji način. Nisam, niti želim biti “onaj koji je odustao od svoje karijere”, karijere koju sam započeo graditi od 16. godine. Ne želim zaboraviti sve što sam do sada naučio i upustiti se u neki posao koji mi nije u struci ili posao koji mogu obavljati bez fakulteta. Premda sam od “Stručne savjetnice za zapošljavanje” s HZZ-a više puta dobivao savjet kako bih “trebao raditi bilo što”, ja dobro znam što želim i znam da mogu više od toga.” navodi Sandro Zoričić te dodaje kako svatko tko ga poznaje zna da voli Hrvatsku i da bi najviše od svega želio ostati u Lijepoj našoj i raditi posao koji voli. “Uložio sam puno truda u izgradnju obrazovanja i dosadašnje karijere, a sve sam postigao uz neopisivu strast prema turizmu.”

Tražim poslodavca kojemu motivacija i pohvala nisu strani pojmovi. Poslodavca koji poštuje svoje zaposlenike. Tražim poslodavca koji će mi ponovno vratiti vjeru da postoje ljudi koji cijene istinske profesionalce koji vole svoju struku, koji su gladni učenja i napretka i koji neće stati dok to ne pronađu – ističe Sandro Zoričić

 

Ako ste poslodavac koji se prepoznao u gornjem opisu, a vidite Sandra kao idealnog zaposlenika, pogledajte njegov LinkedIn profil ili mu se proaktivno javite na sandro.zoricic@gmail.com.  Trud, volju i proaktivnost uvijek treba nagraditi.

Sandro, najiskrenije ti želimo da što prije nađeš posao u turizmu.

Svi koji traže posao u turizmu popis otvorenih poslova možete potražiti kod naših partnera MojPosao.net , a upravo sljedeći tjedan u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu,  organizairaju se Dani poslova u turizmu 2017. u tri grada: Osijeku, Kninu i Zagrebu.

Sretno svima koji traže posao u turizmu.

Povezane vijesti:

MAISTRA ZAPOŠLJAVA 150 NOVIH DJELATNIKA U ROVINJSKOM HOTELU AMARIN

VALAMAR RIVIERA ZAPOŠLJAVA 1200 NOVIH SEZONSKIH DJELATNIKA

 

Vijesti: