Najveći sjevernohrvatski festival craft piva Beerfest Sjever vraća se u Čakovec!

U petak i subotu, 20. i 21. svibnja, Stari Hrast ponovo će biti poprište festivala vrhunske i craft pive. Na najljepšoj terasi grada održati će se događaj pod nadimkom...

U petak i subotu, 20. i 21. svibnja, Stari Hrast ponovo će biti poprište festivala vrhunske i craft pive. Na najljepšoj terasi grada održati će se događaj pod nadimkom “Beergardening”. Tema drugog izdanja Beerfst Sjever – Beergardening jest uživanje i odgovorna konzumacija vrhunskog proizvoda na otvorenom, u vrtu, parku i odličnom društvu.

Beerfest Sjever #Beergardening predstavit će i cjelokupnu kulturu i trend proizvodnje craft pive, pa tako možete očekivati prikaz i demonstraciju proizvodnje od strane Homebrewera, predavanja i radionice o financiranju, kuhanju, hmelju i sladu, pivskim temama, ali i nastupe i koncerte tijekom oba dana.

U sad već drugom izdanju BFS možemo potvrditi kako je pivo, pogotovo vrhunsko ono što Čakovec i Međimurje vole. Tisuće ljudi prošli puta i ogromna zainteresiranost za ovo izdanje gotovo su nas natjerali da se još i više potrudimo i organiziramo. Želimo da Beerfest Sjever bude ponovo događaj o kojem će se pričati” u ime organizatora rekao je Krešimir Biškup.

beer3

Uz već etablirane hrvatske craft pive, na Beerfest Sjever će se predstaviti i najnovija pivovara Pulfer, kultni Medvedgrad, Križevačka i pivovara Daruvar, Nova Runda, Varionica, zagrebačka Pivionica s vrhunskim pivom Fulir i mnogi drugi, hrvatski, slovenski i mađarski craft pivari. Program će upotpuniti i “Fotkanje by Mario Jakšić“, performans kojim će se ovaj prepoznati čakovečki umjetnik vraća na scenu grada. Uz to najavljujemo i stand up nastup Gorana “Goc” Vugrinca s gostima, dva koncerta i scenski nastup slovenskog DJ-a Timo G.

Beerfest Sjever – Beergardening održat će se od 20. do 21. svibnja na prostorima Starog Hrasta u Čakovcu.

Vijesti: