Otvorene prijave za DHT na Hvaru, kao i program događanja

Listopadski susret turističkih djelatnika u sklopu Dana hrvatskog turizma održat će se na najsunčanijem hrvatskom otoku, Hvaru, u gradu Hvaru od 24. do 25. listopada.2018, a koji ove godine...

Listopadski susret turističkih djelatnika u sklopu Dana hrvatskog turizma održat će se na najsunčanijem hrvatskom otoku, Hvaru, u gradu Hvaru od 24. do 25. listopada.2018, a koji ove godine obilježava 150 godina turističke tradicije.

DHT svake godine okuplja preko 1000 ljudi, a ove godine sudionike očekuju brojna predavanja, radionice, skupovi i dodatni sadržaji u kojima će sudjelovati svjetski poznati strani i domaći turistički stručnjaci, opinionmakeri i  influenceri iz poslovnog i društvenog života. Tako će se ove godine govoriti o odnosu filmske industrije i turizma, izgradnji Hrvatske kao nacionalnog brenda, Hrvatskoj kao novoj gastro ikoni u Europi, vidljivosti i promotivnoj važnosti turističkih blogera itd.

Od svjetski priznatih stručnjaka dolazak na DHT potvrdili su Al Merschen, predsjednik i osnivač MMGY Global, jedne od najznačajnijih marketinških i PR tvrtki u Sjedinjenim Američkim Državama koji će govoriti o stanju i potencijalima Hrvatske na američkom tržištu te ravnatelj Marokanskog filmskog instituta Sarim El Haq Fassi Fihri koji će sudjelovati na panelu „Filmska industrija i turizam“. 

Na Danima hrvatskog turizma, između ostalog, bit će predstavljeno istraživanje: „Kakav turizam želimo-studija održivosti Splitsko-dalmatinske županije“, a  održat će se i tradicionalni okrugli stol predstavnika Vlade RH s turističkim djelatnicima te Hrvatski turistički forum u organizaciji Hrvatske gospodarske komore. Kao vrhunac ovoga događanja odat će se priznanja te dodijeliti nagrade turističkim djelatnicima, odnosno destinacijama i turističkim ponudama koje čine hrvatski turizam iz godine u godinu sve uspješnijim.

ONLINE PRIJAVA DHT Hvar

DHT Program 2018 Hvar

Za sve one koji žele dugoročno planirati, sljedeće godine Dani hrvatskog turizma održat će se u Slavoniji, točnije u Osijeku.

Vijesti: