Otvorene prijave za Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018.

Hrvatska gospodarska komora već 22 godine zaredom provodi akciju Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, u sklopu koje se dodjeljuju priznanja najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru. I ove...

Hrvatska gospodarska komora već 22 godine zaredom provodi akciju Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, u sklopu koje se dodjeljuju priznanja najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru.

I ove godine ocjenjivanje se provodi u devet kategorija, a najbolji će priznanja dobiti na svečanoj dodjeli krajem listopada na Danima hrvatskog turizma, najvećem skupu profesionalaca u turizmu u zemlji, a koji se ove godine održavaju na Hvaru.  Cilj je poticati unapređenje kvalitete turističkih proizvoda i usluga te podizanje konkurentnosti turističkog sektora.

U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, ali se snažan naglasak stavlja i na kvalitetu usluga. Pozivamo hostele, kampove, agencije, marine i charter kompanije da se kandidiraju na natjecanje u svojim kategorijama. ” ističu iz HGK.

Prijaviti se možete ovdje:

Hosteli

Kampovi

 Agencije

Marine

Charter kompanije

Povezana vijest:

DANI HRVATSKOG TURIZMA OVE GODINE ODRŽAT ĆE SE U HVARU

Vijesti: