Plava Laguna u Sisku u potrazi za sezonskim radnicima

Tim turističke grupacije Plava laguna (tvrtke Plava laguna d.d. i Istraturist Umag d.d.) u petak 27. listopada predstavit će mogućnosti zaposlenja u svojim tvrtkama pa pozivaju sve zainteresirane da...

Tim turističke grupacije Plava laguna (tvrtke Plava laguna d.d. i Istraturist Umag d.d.) u petak 27. listopada predstavit će mogućnosti zaposlenja u svojim tvrtkama pa pozivaju sve zainteresirane da dođu na Sajam poslova u Sisku  u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područni ured Sisak.

Sajam poslova održat će se sutra od 10,00 sati u Hotelu Panonija (I.Kukuljevića Sakcinskog 21, SISAK) a iz Plave Lagune pozivaju sve zainteresirane da dođu i upoznaju se s mogućnostima sezonskog posla u istarskim destinacijama.

Plava laguna d.d. je kompanija iza koje stoji već 60 godina uspješnog rada i razvoja. U svojim smještajnim kapacitetima dnevno može ugostiti preko 20 tisuća gostiju, od čega više od 8 tisuća u hotelima i apartmanima, te preko 12 tisuća u autokampovima, čime na godišnjoj razini ostvaruje preko 2,3 mil noćenja. Raspolaže i sa 360 vezova u dvije marine te nizom ugostiteljskih, sportskih i ostalih sadržaja koji upotpunjuju temeljnu ponudu.

Istraturist Umag d.d. je hrvatska kompanija sa više od 50 godina tradicije u pružanju turističkih usluga u hotelima, apartmanima i kampovima. Upravlja sa 22.800 ležaja u 5 hotela, 5 kampova i 4 apartmanska naselja. Svi objekti Istraturista smješteni su na sjeverozapadnoj obali Istarskog poluotoka, uz 40 kilometara dugu umašku rivijeru.

 

Vijesti: