U Zagrebu se održava plenarna sjednica Udruženja ugostiteljskih djelatnosti pri HGK

Hrvatska gospodarska komora poziva na plenarnu sjednicu Udruženja ugostiteljskih djelatnosti pri HGK koja će se održati u utorak, 4. travnja, u 11 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi...

Hrvatska gospodarska komora poziva na plenarnu sjednicu Udruženja ugostiteljskih djelatnosti pri HGK koja će se održati u utorak, 4. travnja, u 11 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu.

Na sjednici će se razgovarati o aktivnostima poduzetima u vezi s povećanom stopom PDV-a, o nedostatku kvalificirane radne snage, izazovima ugostitelja u kontinentalnom turizmu te distribuciji, promociji i prodaji domaćih proizvoda u ugostiteljstvu. Tijekom sjednice, također će se razgovarati o trenutnom stanju u ugostiteljskom sektoru i očekivanjima od visoke sezone, a nastojat će se iznaći i smjernice daljnjeg djelovanja Udruženja u svrhu osiguranja poticajnog i zakonodavnog  poslovnog okruženja za ugostitelje.

Udružite se, komunicirajte i izmjenjujte iskustva te zajedničkim naporima proaktivno djelujte jer jedino glasnim i argumentiranim razmišljanjem možemo pokrenuti stvari na bolje.

Vijesti: