Pokrenut portal za promociju aktivnog turizma u Hrvatskoj – Active in Croatia

Novi internetski portal pod nazivom Active in Croatia danas je počeo s radom. Portal je pokrenut s ciljem predstavljanja aktivnog turizma u Hrvatskoj, a misiju mu je detaljno predstaviti...

Novi internetski portal pod nazivom Active in Croatia danas je počeo s radom.

Portal je pokrenut s ciljem predstavljanja aktivnog turizma u Hrvatskoj, a misiju mu je detaljno predstaviti najveća i najbolja domaća sportska događanja. Odgovor je to na aktualne turističke trendove koji pokazuju kako globalni putnici sve češće biraju destinacije koje, uz prirodne ljepote, nude i aktivno provođenje slobodnog vremena.

Hrvatska je predivna zemlja koja ima mnogo toga za ponuditi, no odavno znamo da naš turizam ne može živjeti od tri ljetna mjeseca. U Hrvatskoj se održavaju stotine rekreativnih sportskih natjecanja, ogroman se novac ulaže u razvoj infrastrukture, osobito u izgradnju biciklističkih staza. Naša zemlja nudi predivnu prirodu u unutrašnjosti, nudi planine, šume i jezera, a sve to može biti razlog za dolazak turista i njihov aktivni odmor. Mi smo tu da im približimo što sve Hrvatska u smislu aktivnog turizma može ponuditi svojim gostima.” rekao je pokretač i urednik portala Active in Croatia Zvonimir Mikašek. 

Valja istaknuti kako je cjelokupni sadržaj portala dostupan na engleskom jeziku. 

Vijesti: