Juergen Buechy u Zagrebu: Prilagodba globalnim izazovima i trendovima

Poziv na edukaciju na temu „Prilagodba globalnim izazovima i trendovima“ (Temeljne odrednice uspješne strategije turizma i Stvaranje ideja za jedinstvene priče) koju, u sklopu projekta „Stručno usavršavanje za sustavno...

Poziv na edukaciju na temu „Prilagodba globalnim izazovima i trendovima“ (Temeljne odrednice uspješne strategije turizma i Stvaranje ideja za jedinstvene priče) koju, u sklopu projekta „Stručno usavršavanje za sustavno upravljanje kvalitetom i razvojem novih proizvoda“, organizira Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u suradnji i uz potporu Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

Edukacija je namijenjena zaposlenicima i djelatnicima javnog i privatnog turističkog sektora: zaposlenima u turističkim agencijama/DMC (komercijalisti, produkt menadžeri, prodajni menadžeri i dr.), sustavu turističkih zajednica, zaposlenima u lokalnoj upravi i samoupravi angažiranim na poslovima razvoja turizma te gospodarstvenicima i drugim zainteresiranim dionicima. “Svrha edukacije je unaprjeđenje postojećih i stjecanje novih teorijskih i praktičnih znanja potrebnih za uspješan razvoj novih i atraktivnih složenih turističkih proizvoda, posebice onih koji će doprinijeti produženju sezone i kvalitetnijem upravljanju destinacijom. Steći ćete uvid u globalne trendove i izazove u kontekstu razvoja, promocije i provedbe proizvoda posebnih oblika turizma. Na konkretnim primjerima bit će Vam prezentirane i pojašnjene temeljne odrednice razvoja uspješne strategije turizma. Interaktivna radionica bavit će se ključnim elementima u stvaranju uspješne i jedinstvene priče/proizvoda posebnih oblika turizma, uz prezentiranje najboljih primjera iz prakse kao i aktivno sudjelovanje polaznika u razradi i kreiranju ideje u konkretan turistički proizvod” ističu iz UHPA-e.

Edukacijske radionice održat će gospodin Juergen Buechy, osnivač i član Uprave The Travel Consulting Group GmbH (Frankfurt/Main, Njemačka) s dugogodišnjim iskustvom u području marketinga, konzaltinga i usluga u turizmu. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu putem online obrasca dostupnog ovdje. , rok za prijavu je do ponedjeljka, 13. ožujka 2017. do 12:00 sati.

Radionice će se održati u četvrtak, 16. ožujka 2017. godine u hotelu Westin, Zagreb prema sljedećem rasporedu:
11:00 – 12:30 prvi radni dio na temu: Temeljne odrednice uspješne strategije turizma
12:30 – 13:30 pauza
13:30 – 15:00 drugi radni dio na temu: Stvaranje ideja za jedinstvene priče

 

Više o predavaču Juergen Buechy
Juergen Buechy , osnivač i član Uprave The Travel Consulting Group GmbH s dugogodišnjim iskustvom na rukovodećim poslovima u velikim korporacijma. Juergen ima preko 40 godina profesionalnog iskustva u turisitčkoj industriji i prijevozu (zrakoplovni i željeznički prijevoz). Proveo je preko 20 godina na rukovodećim pozicijama, između ostalog bio je predsjednik Uprave i viši potpredsjednik u nacionalnog zrakoplovnog prijevoznika Lufthansa, gdje je od 2011. također Voditelj i izvršni savjetnik za obuku. Visoke rukovodeće funkcije obavljao je u Start Amadeus GmbH i Njemačkoj željeznici, potpredsjednik Nadzornog odbora AMEROPA – Reisen GmbH, Bad Homburg, a od 2010. do 2014. bio je predsjednik vodeće njemačke udruge u turizmu DRV. U bogatoj karijeri stekao je veliku stručnost i iskustvo u području stratekog razvoja, prodaje i distribucije, marketinga, vođenja ključnih kupaca, upravljanja proizvodima, posebice složenih distribucijskih struktura i kanala, upravljanja i odnosa s klijentima, repozicioniranju i restrukturiranju korporacija te razvoju nacionalnog i inozemnih tržišta.  

 

Vijesti: