Poziv poslodavcima za izlaganje na Danima poslova u turizmu 2018.

Dani poslova u turizmu 2018. ove godine održati će se u Osijeku (17.01.), Zagrebu (26.01.) i Splitu (02.02.), u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda...

Dani poslova u turizmu 2018. ove godine održati će se u Osijeku (17.01.), Zagrebu (26.01.) i Splitu (02.02.), u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca i Udruge poslodavaca u hotelijerstvu sa ciljem osiguranja bolje vidljivosti zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor.

Tim povodom, HGK poziva poslodavce izlagače da se prijavite za sudjelovanje kako se predstavili potencijalnim novim zaposlenicima u turizmu tj. predstavili vaša slobodna radna mjesta i direktno se susreli s osobama koje su u potrazi za poslom.

Kako ističu iz HGK, poslodavci ne snose troškove najma izlagačkog mjesta te je sudjelovanje omogućeno bez dodatnih troškova. Također, izlagačka mjesta imat će prilagođen vizualni identitet te mogućnost održavanja pojedinačnih razgovora sa zainteresiranim osobama.

Na drugim Danima poslova u turizmu očekuje se preko 10.000 posjetitelja, nezaposlenih osoba, učenika završnih razreda srednjih ugostiteljskih škola te ostalih zainteresiranih za rad na sezonskim poslovima. Upravo su Dani poslova u turizmu prava prilika promocije poslova u turizmu te motiviranja svih onih koji su potrazi za poslom, bilo da su do sada radili u turizmu ili ne, kao i mladih koji tek ulaze na tržište rada. Aktivnosti jednodnevnih Dana poslova u turizmu 2018. uključivat će predstavljanje poslodavaca na štandovima, panel rasprave, promociju centara kompetencija u turizmu, promociju zanimanja, mjera aktivne politike zapošljavanja kao i obrazovnog kutka svih institucija uključenih u organizaciju.

Prijavni obrazac za sudjelovanje u svojstvu poslodavca izlagača nalazi ovdje, a zbog velikog interesa i ograničenog broja prijava, prijavite se što prije, a najkasnije do 05.01.2018.

Prilog: PRIJAVA POSLODAVACA za izlaganja na Danima poslova u turizmu 2018. 

Povezana vijest:

KONAČNO PRONAĐENO RJEŠENJE PROTIV NEDOSTATKA RADNE SNAGE U TURIZMU

TRŽIŠTE RADA U 2017.: 34% VIŠE OGLASA, NAJVIŠE ZA TURIZAM

DONESEN NOVI ZAKON O PRUŽANJU USLUGA U TURIZMU

Vijesti: