Predstavljena Hike&Bike mobilna aplikacija otoka Krka

Turistička zajednica otoka Krka, u suradnji sa svim Turističkim zajednicama na otoku, razvila je nove, besplatne mobilne aplikacije KRKhike i KRKbike. Hike&Bike nova je, besplatna aplikacija za sve ljubitelje otoka...

Turistička zajednica otoka Krka, u suradnji sa svim Turističkim zajednicama na otoku, razvila je nove, besplatne mobilne aplikacije KRKhike i KRKbike.

Hike&Bike nova je, besplatna aplikacija za sve ljubitelje otoka Krka koji vole šetnje i planinarenja, a omogućuje pretraživanje pješačkih i planinarskih staza, te GPS navigaciju rutama. Krkbike aplikacija omogućuje  pretraživanje biciklističkih ruta prema kategorijama, cestovne, MTB i trekking kao te omogućuje GPS navigaciju rutama.

KrkBike i KrkHike aplikaciju za iOS i Andorid možete preuzeti ovdje .

Najvažnije u cijeloj priči je da obavijestite svoje goste o ovim aplikacijama, jer je rađena upravo za njih tj. a one goste koji žele aktivni odmor. Podijelite ove informacije kroz svoj newslettere i svoje društvene mreže, te možete i isprintati obavijest i staviti ih u svoje smještajne jedinice.

Ne zaboravite, gosti ne dolaze na otok Krk zbog vašeg smještaja, nego upravo zbog ponude turističke destinacije, kao i da je aktivni odmor tj. sadržaj jedno od rješenja kako bi se produžila turistička sezona.

 

Vijesti: