Pula se priprema na Croatia Bike Weeku ugostiti i više posjetitelja nego lani kada ih je bilo 20 tisuća

Pula će krajem kolovoza i početkom rujna, kao i prošle godine, biti domaćin najvećeg okupljanja motorista iz cijele Europe na kojemu je lani bilo 2 500 motorista i 20...

Pula će krajem kolovoza i početkom rujna, kao i prošle godine, biti domaćin najvećeg okupljanja motorista iz cijele Europe na kojemu je lani bilo 2 500 motorista i 20 000 posjetitelja, ali s malim izmjenama koje će, tvrde organizatori, doprinijeti atraktivnosti.

Naime, sve će se događati na novoj atraktivnijoj lokaciji uz more – Vallelu, dva kilometra od prijašnje gdje će na Vallelungi biti postavljeni brojni štandovi gdje će se moći naći doslovno sve za bikere – od kožnih jakni, rukavica, hlača, čizama… do torbi za motore i kacige, kao i nakita i punkta za masažu i tetoviranje, pa čak i štand s moto biblijom. Najdojmljiviji je zasigurno veliki moto defile kada nekoliko tisuća motora krene gradom, a on će se ove godine održati u subotu 2. rujna u 16 sati s polaskom s Vallelunge, pa kroz grad, a zaustavit će se na samoj rivi radi velike zajedničke fotografije.

Uz koncerte bit će tu i moto igre, custom show, stunt show, akrobacije na motociklu izvodit će Dejan Špoljar, ponajbolji majstor stunt showa u Hrvatskoj, sexy show i mnoštvo zanimljivosti koje će se odvijati u vremenu od 28. kolovoza do 3. rujna, a ove godine Twin Horn MC pripremio je čak 15 koncerata za svoje posjetitelje, stoga organizatori pozivaju bajkere i njihove prijatelje, zaljubljenike u motore, dobru svirku i odličnu atmosferu neka dođu u Pulu i budu dio rock and ride atmosfere koja svake godine privuče sve više posjetitelja iz cijelog svijeta i najrazvikanijeg moto partija, onoga koji je Hrvatsku stavio na sam vrh moto turističke ponude u svijetu!

Prošle godine tisuće posjetitelja u Pulu je došlo iz cijele Hrvatske, SAD-a, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske, a ove godine njima će se pridružiti i bajkeri iz Kanade i Rusije, Engleske, Škotske, Litve, Norveške i tko zna još otkuda…

Razni su motivi dolaska, no jedno je sigurno – raznolik, kvalitetan i autentičan sadržaj je dobitna formula.

Vijesti: