Putnička agencija BTravel preuzela DC Travel

BTravel d.o.o. (BTravel) u cijelosti je od Erste Card Cluba d.o.o. (ECC) preuzela vlasništvo nad DC Travelom d.o.o. (DC Travel), agencijom s velikim iskustvom u pružanju privatnih i poslovnih...

BTravel d.o.o. (BTravel) u cijelosti je od Erste Card Cluba d.o.o. (ECC) preuzela vlasništvo nad DC Travelom d.o.o. (DC Travel), agencijom s velikim iskustvom u pružanju privatnih i poslovnih turističkih usluga, posebice usmjerenu na potrebe klijenata ECC-a. 

DC Travel nastavlja poslovati pod brendom DC Travel by BTravel, te će klijentima ECC-a i nadalje osiguravati sve pogodnosti koje su imali i do sada, ali uz pružanje najsuvremenijih usluga iz područja turizma, te uz brojne dodatne pogodnosti koje će im omogućavati BTravel. 

U cilju pružanja što boljeg krajnjeg korisničkog iskustva za naše privatne i poslovne klijente, u BTravelu smo prepoznali partnera koji će našim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu, usklađenu s najsuvremenijim zahtjevima organizacije putovanja. Naime, trendovi u turizmu se svakodnevno mijenjaju, a BTravel kao moderna i dinamična putnička grupacija, našim klijentima može pružiti puno šire usluge koje prate nove trendove putovanja povezane s modernim načinom njihova ugovaranja. Ono što posebno želimo istaknuti je kako će svi naši klijenti i nadalje imati na raspolaganju sve pogodnosti koje su imali i do sada u DC Travelu, poput primjerice prava iz Exclusive nagradnog programa, ali uz brojne dodatne pogodnosti koje im donosi jedna ovakva grupacija.“ istaknula je Anita Markota Štriga, članica Uprave Erste Card Cluba.

BTravel ovom akvizicijom osnažuje svoju tržišnu poziciju, kako u B2C segmentu kroz plasman proizvoda iz vlastite produkcije na novi kanal prodaje, tako i u B2B segmentu gdje dobiva nove poslovne partnere kojima može ponuditi još opsežniju paletu usluga. 

Činjenica da smo od najvećih prepoznati kao respektabilni čimbenik u turističkom sektoru za nas je dokaz da se sav rad i trud koji smo uložili u razvoj naše tvrtke isplatio i da je naša vizija razvoja BTravela koju smo postavili pred samo četiri godine ispravna. Usluge DC Travela podići ćemo na najvišu razinu, a atraktivne ponude bit će na raspolaganju u realnom vremenu, te ćemo posebnu brigu voditi oko djelatnika Erste grupe. Uskoro ćemo lansirati novu prodajnu web stranicu na kojoj će biti predstavljen i novi loyalty program za sve naše kupce, unutar kojeg ćemo između ostalog ugovorno jamčiti najbolju cijenu, te će svaka kupnja generirati dodatne popuste u novčanom iznosu” izjavio je Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravela.

Putnička agencija BTravel d.o.o na hrvatskom tržištu posluje od 2015. godine, zapošljava više od 50 ljudi, te osim ureda u Zagrebu ima i urede u Puli, Ljubljani i Beogradu. Temelj poslovanja su kategorije incominga, MICE-a, poslovnog i sportskog turizma. Dodatnu ponudu čini organizacija putovanja za školske grupe, te ponude skijanja i wellnessa.

Vijesti: