Radni sastanak MUP-a i dionika u turizmu

Ministarstvo unutarnjih poslova RH – PU Splitsko-dalmatinska u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i Županijskom komorom Split organiziraju sastanak djelatnika MUP-a i dionika u turizmu, koji će se...

Ministarstvo unutarnjih poslova RH – PU Splitsko-dalmatinska u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita i Županijskom komorom Split organiziraju sastanak djelatnika MUP-a i dionika u turizmu, koji će se održati u ponedjeljak, 5. lipnja, u 10 sati, u Županijskoj komori Split na adresi Obala Ante Trumbića 4.

Teme sastanka bit će održiva sigurnost kao uvjet uspješnog rada i poslovanja u turizmu, sigurnost turista i korisnika usluga na području grada Splita i važnost međusobne suradnje i kontakata sa policijom.

Sastanku će nazočiti policijski službenici Policijske uprave, Odjela PEZ-a, Postaje prometne policije i I i II PP te predstavnici Turističke zajednice grada Splita i Županijske komore Split.  Svi će sudionici imati priliku iznijeti konkretne probleme s kojima su se susretali u dosadašnjem radu te ih zajednički riješiti s predstavnicima MUP-a.

Svakako se odazovite sastanku kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću sezonu po pitanju sigurnosti.

Vijesti: