Raspored regionalnih Foruma obiteljskog smještaja u 2017

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i...

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju. Organizator mu je Zajednica obiteljskog turizma pri HGK, osnovana 2010. godine, čiji je predsjednik Nedo Pinezić. Sekcije Zajednice osnovane putem mreže županijskih komora uspješno okupljaju, koordiniranju i obrazuju iznajmljivače po cijeloj Hrvatskoj, a posebno su prepoznati regionalni forumi proizašli baš iz ovoga nacionalnog okupljanja iznajmljivača.

Forumi obiteljskog smještaja su mjesto edukacije, konstruktivne i argumentirane rasprave i umreživanja. Odjel za turizam pri HGK  pravi je primjer kako bi sva udruženja u bilo kojem obliku, kako udruge građana tako i institucionalne udruge trebale djelovati – u pravom smislu su produžena ruka domaćinima u obiteljskom smještaju. Sluša, educira i pozitivno djeluje, a najbolji je dokaz tome “borba” protiv uvođenja energetskog certifikata domaćinima u obiteljskom smještaju.

Također, pojam cjeloživotnog učenja je danas imperativ zbog brzih i naglih promjena na tržištu i primjenom novih tehnologija. Budite aktivni i borite se za sebe i svoja prava, nemojte očekivati da se drugi bore za Vas, a Vi niste u stanju doći na edukacije i forume koji su namijenjeni Vama.

Zabilježite datume u svoje kalendare, udružimo se i zajedničkim snagama djelujmo za bolji turizam sutra.

fos2017

Povezana vijest:

NAJAVLJEN 3. ZAGREBAČKI FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

Vijesti: