Službeno je! Dani UHPA-e 2019. održat će se u Vinkovcima

Kao što je već prije bilo najavljeno tj. obećano, danas je dobilo i službenu potvrdu. Dani UHPA-e u 2019. godini održat će se u Vinkovcima.  Predstavnici UHPA-e, Tomislav Fain,...

Kao što je već prije bilo najavljeno tj. obećano, danas je dobilo i službenu potvrdu. Dani UHPA-e u 2019. godini održat će se u Vinkovcima. 

Predstavnici UHPA-e, Tomislav Fain, predsjednik i Ivana Maltar, voditeljica ureda jučer i danas su posjetili Vinkovce i u suradnji s TZ Vinkovci dogovorili suradnju oko organizacije Dana UHPA-e u Vinkovcima, a koja će se održati od 21. do 23. ožujka. 2019. godine. 

Nakon dogovora s TZ Vinkovcima i hotelijerima mogu potvrditi kako će Dani UHPA-e bit u Slavoniji, točnije u gradu Vinkovcima. Svi puno pričaju o Slavoniji, a mi smo u startu podržali Inicijativu da se Dani hrvatskog turizma održe upravo u Slavoniji, kao i najavili kako ćemo Dane UHPA-e održati u Slavoniji. I prije smo obećali da ćemo doći, a sada samo ispunjavamo naše obećanje. Ne želimo samo pričati, nego želimo dati svoj obol i konkretno djelovati da se Slavonija turistički bolje pozicionira. Prije svega smatram kako naše članice trebaju upoznati ovaj dio Hrvatske jer puno njih ne zna što sve Slavonija može ponuditi, a osobno smatram kako može puno. Zato i dolazimo da se  članovi UHPA-e uživo upoznaju s turističkom ponudom Slavonije “ istaknuo je Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e. 

Dani UHPA-e je godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija, okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije – UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora.

Ovo je velika prilika za cijelu Slavoniju da prezentira svoju turističku ponudu putničkim agencijama i na licu mjesta direktno upozna agente i predstavnike putničkih agencija.

Tako će 2019. godina za Slavoniju svakako biti velika pozitivna prekretnica pošto će se Dani UHPA-e i Dani hrvatskog turizma ( Vinkovci, Osijek ) održati upravo u Slavoniji.

POVEZANA VIJEST:

TOMISLAV FAIN,UHPA: PODRŽAVAMO INICIJATIVU DA SE DANI TURIZMA ODRŽE U SLAVONIJI TE NAJAVLJUJEM ODRŽAVANJE DANA UHPA-E 2019. U SLAVONIJI

Vijesti: