Specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam

Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam, koji će se održati 22. i 23. studenoga u Plaza Event Centru (bivši...

Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira specijalizirani projekt Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam, koji će se održati 22. i 23. studenoga u Plaza Event Centru (bivši HYPO Centar) u Zagrebu.

Komora će za sve izlagače na toj akciji kao partnere osigurati odaziv najvećih hotelskih lanaca, neovisnih hotela, malih i obiteljskih hotela, ugostitelja i drugih pružatelja usluga u turizmu s područja Republike HrvatskeAkciji će se pridružiti i ključni predstavnici iz područja djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni sudionici.

U sklopu prvog dana ovog događanja održat će se stručna panel-rasprava svih ključnih resora (nadležna tijela državne uprave i gospodarski sektor), koji pridonose razvoju hrvatskog turizma, uz vodeće gospodarstvenike iz svijeta turizma, trgovine i prehrambene industrije. Naziv panela je Domaći proizvod – ključ prepoznatljivosti hrvatskog turizma, a cilj je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda te kanaliziranja i proizvoda i usluga u navedenom slučaju prema turističkom gospodarskom sektoru, te se na taj način čuvaju postojeća, stvaraju nova radna mjesta i hrvatski turizam dobiva obilježja prepoznatljivosti hrvatske kvalitete.

Ključni dio akcije su B2B susreti izlagača, predstavnika sektora trgovine kao distribucijskih kanala i predstavnika turističkog sektora planirani za prvi dan, 22.11.2017. u ranim popodnevnim satima. Akcija će svoja vrata otvoriti i građanima te grupnim posjetima škola i fakulteta kako bi i predstavnici najmlađe školske i studentske populacije mogli razgledati, opipati, degustirati, ali i kupiti hrvastke proizvode ističu iz HGK te pozivaju sve hrvatske proizvođače, pružatelje usluga u turizmu i građane da svojim sudjelovanjem pruže potporu ovoj inicijativi.

 

Za sudjelovanje u statusu izlagača kao i više informacija pogledajte ovdje 

Vijesti: