Studijsko putovanje Kamping udruženja Hrvatske u Španjolsku i Francusku

Aminess Park Mareda / Foto: Camping.hr

U 2018., od 1.1. do 6.5., u našim je kampovima ostvareno ukupno 152.522 dolazaka i 553.527 noćenja, što predstavlja porast dolazaka za 20,55% i noćenja za 23,62%. 

Samo u svibnju (1.1.-6.5.), ostvareno je ukupno 179.924 noćenja, tj. porast od 44,39% u odnosu na isto lanjsko razdoblje. Po zemljama, prvi su Slovenci (sa +21% noćenja), slijede Nijemci (+10% noćenja) i Poljaci (+73% noćenja). Na 4. mjestu po noćenjima je Austrija, a na 5. Italija.

Poziv na studijsko putovanje u Španjolsku i Francusku

Nakon prošlogodišnjeg putovanja u Nizozemsku i Belgiju, odredište ovogodišnjeg studijskog putovanja KUH-a biti će sunčane obale Španjolske i Francuske, odnosno neke od najpopularnijih turističkih i kamping destinacija u francuskoj regiji Occitanie zajedno s gradom Perpignanon te španjolska prijestolnica turizma – Barcelona, uz kampove nezaobilazne Costa Brave.

Na tom se području nalazi koncentracija vrlo kvalitetnih kampova koji su ocijenjeni najvišom ocjenom njemačkog ADAC-a i svi nose titulu „Superplatz“, dok jedan kamp pripada i selekciji vrhunskih kampova „Leading Campings“. Planirana ruta u Francuskoj obuhvaća obilazak nekoliko kampova poznate francuske grupacije Yelloh! Village. “Svakako treba nadodati i činjenicu da su, po svojem proizvodu i ciljanom emitivnom tržištu, ovi kampovi vrlo slični našima, stoga vjerujemo da će ovogodišnje studijsko putovanje, zahvaljujući kvalitetnim kampovima i atraktivnim destinacijama, biti vrlo zanimljivo svima koji žele bolje upoznati specifičnosti kamping ponude u navedenim regijama.”  ističu iz KUH-a.

Cijena putovanja na temelju 4 noćenja za grupu od minimalno 60 osoba iznosi 7.300,00 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi (nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 1.350,00 kn). Cijena uključuje let, autobusne transfere, smještaj u hotelima, osiguranje te organizaciju obilaska kampova.

Krajnji rok za finalnu potvrdu interesa – ponedjeljak, 21.5.2018. do 12:00.

Vijesti: