Trenutno je aktivno gotovo 500 natječaja za stalni i sezonski posao

Pronaći novi posao u velikoj konkurenciji nije lako, no prvo i osnovno pravilo je proaktivnost. Istražite tvrtke za koje šaljete molbe, ažurirajte svoje životopise, prilagodite zamolbe i pošaljite prijave...

Pronaći novi posao u velikoj konkurenciji nije lako, no prvo i osnovno pravilo je proaktivnost. Istražite tvrtke za koje šaljete molbe, ažurirajte svoje životopise, prilagodite zamolbe i pošaljite prijave putem linka na dnu oglasa.

Ovaj tjedan iz šarolike ponude poslova u turizmu i ugostiteljstvo, njih gotovo 500,  izdvajamo sljedeće poslove:

Hotel Mediteran u Zadru zapošljava konobara s minimalno godinom dana iskustva. Očekuje vas stalni radni odnos, ugodno radno okruženje, smještaj i rad u smjenama. Svoju prijavu sa priloženim životopisom možete poslati putem ovog linka, najkasnije do 3. travnja.

Villa Andrea je mali obiteljski hotel, dok je Olive Tree À la carte restoran koji njeguje filozofiju slow food-a. Navedeni objekti su upravo u potrazi za novim djelatnicima na poziciji konobara i kuhara. Natječaji su otvoreni do 4.travnja, a sve informacije o radnim uvjetima možete pronaći na MojPosao portalu.

Laguna Novigrad zapošljava barmena za sezonski posao. Poslodavac osigurava smještaj, tople obroke i dodatne edukacije, a za prijavu posjetite MojPosao.

Crowe Horwath okuplja stručnjake za hotelijerstvo i turizam i najveća je takva konzalting mreža s 50 ureda u 39 zemalja. Pridružite se ovoj odličnoj ekipi, pregledajte otvorene natječaje za različite pozicije.

Restoran hotela Zora smješten od 500 metara od samog centra Primoštena zapošljava kuhara u stalni radni odnos.  Od kandidata se očekuje minimalno godina dana iskustva, a poslodavac pokriva putne troškove i pruža smještaj te tople obroke. Prijavite se putem linka u oglasu.  

Vijesti: