TZ grada Dubrovnika dobila priznanje za izvrsnost u razvoju kulturnog turizma

Na 24. međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza održanoj u Solinu od 08. do 11.studenog, Turistička zajednica grada Dubrovnika osvojila je nagradu “Golden Interstas”, a riječ je o prestižnom međunarodnom priznanju...

Na 24. međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza održanoj u Solinu od 08. do 11.studenog, Turistička zajednica grada Dubrovnika osvojila je nagradu “Golden Interstas”, a riječ je o prestižnom međunarodnom priznanju za izvrsnost u razvoju kulturnog turizma Dubrovnika te doprinosu prepoznatljivosti turističkog proizvoda Hrvatske u svijetu.

Tri međunarodne turističke, filmske te krajobrazne priredbe INTERSTAS, ITF’CRO – MEĐUNARODNI FESTIVAL TURISTIČKOG FILMA, i KEA su već tradicionalne, međunarodno afirmirane priredbe te članice i partneri svjetskih asocijacija u okviru kojih se nagrađuju međunarodni dosezi u domeni turizma, turističkog filma, putovanja, zaštite okoliša, ekologije i održivog razvoja. Svojim ugledom i organizacijom te vrlo bogatim i kreativnim pratećim sadržajima aktivno pridonose bržem rastu putničkih tržišta na svijetu.

Za nagradu „Zlatni Interstas“ iz 80 zemalja pristiglo je oko 136 prijedloga, od čega je 7 laureata odabrano za najprestižniju nagradu.

 

Vijesti: