Turizam = zanimanje budućnosti

Turizam se smatra jednim od ključnih pokretača socijalno-ekonomskog napretka zemlje. Po opsegu se može usporediti s izvozom nafte, proizvodnjom prehrambenih proizvoda ili proizvodnjom automobila. Postao je jedan od ključnih...

Turizam se smatra jednim od ključnih pokretača socijalno-ekonomskog napretka zemlje. Po opsegu se može usporediti s izvozom nafte, proizvodnjom prehrambenih proizvoda ili proizvodnjom automobila. Postao je jedan od ključnih čimbenika u međunarodnoj izmjeni i predstavlja jedan od glavnih izvora prihoda u mnogim zemljama u razvoju.

Turizam predstavlja 10 % svjetskog BDP-a, 6 % svjetskog izvoza te 1 od 11 svih svjetskih radnih mjesta. A sada ga možete studirati i izvanredno, uz posao, obitelj i ostale obveznosti, 100 % online.

Za uspjeh u turizmu ključno je pratiti trendove

Kreativno razmišljanje o novostima u području turističke ponude značajno je za uspjeh pojedine turističke organizacije. Glavni trendovi budućnosti su:

• Emocionalni doživljaji
• Doživljaji lokalnih posebnosti
• Briga za tijelo
• Gastronomija
• Kupovina
• Bijeg iz svakodnevnice

Cjelokupan članak dostupan je na poveznici.

Jedini online program iz područja turizma u Hrvatskoj možete naći na DOBA Fakultetu

Program Poslovanje i upravljanje u turizmu obuhvaća najsuvremenije predmete upravo iz područja trendova u turizmu, kao što su Razvoj i oblikovanje vrhunskih proizvoda i usluga u turizmu, Održivi turizam i lokalno okruženje, Strategije društvenih medija i marketing, Upravljanje trendovima u turizmu… Provodimo ga u potpunosti online, ali ne brinite, online studij na DOBI provodimo već 18. godinu za redom, imamo iskustva, međunarodnu akreditaciju, razvijenu podršku sedam dana u tjednu, a na diplomi vam neće pisati da ste studirali online, naime takav je način studija jednakovrijedan klasičnome – tako službeno, kao i u praksi.

Brine Vas online diploma? Zbog ravnopravnosti oba načina studiranja, na Vašoj Europskoj diplomi ne piše da ste studirali online.

Želite li nas bolje upoznati?

Na raspolaganju vam je osobno savjetovanje naše menadžerice za Hrvatsko tržište Nuše Lazar koja je u Zagrebu u utorak, 6. te također, u utorak 13. veljača 2018. Molim vas da se na savjetovanje prijavite putem maila nusa.lazar@doba.hr.

U koliko vam je udobnije na poslu ili u domaćem fotelju, pridružite nam se na online prezentaciji uživo:
• u srijedu, 14. veljača 2018., u 12.00 ili 19.00 sati. Prijavite se ovdje.

Rado ćemo vam proslijediti i informativno gradivo ako nam povjerite vaše kontakte.

Na DOBA Fakultetu smo pripremili i zanimljiv video koji prikazuje kako pored ostalih obveza postati i uspješan online student?


Vijesti: