U Jastrebarskom otvoren luksuzni hotel vrijedan oko 10 milijuna eura

U Gospodarskoj zoni Jalševac, na samom ulazu u grad Jastrebarsko, otvoren je hotel Princess u vlasništvu obitelji Vučković. U izgradnju hotela Princess kategoriziranog s četiri zvjezdice, uloženo je 70...

U Gospodarskoj zoni Jalševac, na samom ulazu u grad Jastrebarsko, otvoren je hotel Princess u vlasništvu obitelji Vučković.

U izgradnju hotela Princess kategoriziranog s četiri zvjezdice, uloženo je 70 milijuna kuna te on danas posjetiteljima osigurava smještaj u 82 moderne sobe i 11 apartmana, restoran, bar, vinoteku, wellness centar s grijanim bazenom te brojne druge sadržaje. Također, tik do novog hotela nalazi se i istoimeni banketni centar.

Svečano otvorenje novoizgrađenog hotela održano je u ponedjeljak 12. ožujka u večernjim satima u prisutnosti brojnih visokih uzvanika, prilikom čega je ministar turizma Gari Cappelli naglasio kako je ovaj hotel, izgrađen u gospodarskoj zoni koja zapošljava oko tisuću ljudi i tako pruža rezultate, ponos ne samo Jaske već i Hrvatske. “Hrvatski turizam snažno se oslanja na smještajnu i ugostiteljsku ponudu te nam je jedan od prioriteta daljnji iskorak u njihovoj kvaliteti. Upravo su ovakve investicije koje predstavljaju razvoj, inovaciju, podizanje turizma na jednu višu razinu, ono što nam je potrebno kako bi hrvatski turizam postao još prepoznatljiviji, kvalitetniji i konkurentniji na svjetskom tržištu“, istaknuo je ministar Cappelli te zaključio kako ovaj hotel predstavlja mnogo više od novih smještajnih kapaciteta za Jastrebarsko.

Investitor, Dragutin Vučković iskoristio je trenutak kako bi se zahvalio svima koji su sudjelovali u izgradnji ovog objekta, a posebno svojoj obitelji istaknuvši pritom da je ovaj projekt rezultat ljubavi, a poklon Jaski i svojoj Domovini. „Čestitam obitelji Vučković na novom poslovnom uspjehu i otvorenju hotela koji će zasigurno znatno doprinijeti razvoju jaskanskog turizma i našega kraja. Čini me izuzetno ponosnim što je Grad Jastrebarsko od samog početka prepoznao vrijednost i važnost ove investicije te je stvaranjem preduvjeta omogućio investitoru čim jednostavniju i bržu realizaciju“, poručio je gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novose.

Više informacija o htelu pogledajte ovdje

 

 

Vijesti: