Udruženje američkih touroperatora boravit će u Hrvatskoj

U Hrvatskoj će od 10.-17. svibnja 2016. godine boraviti grupa od 30 izvršnih direktora Udruženja američkih touroperatora (USTOA). Aktivni članovi USTOA-e predstavljaju neke od najeminentnijih imena u turizmu, te...

U Hrvatskoj će od 10.-17. svibnja 2016. godine boraviti grupa od 30 izvršnih direktora Udruženja američkih touroperatora (USTOA).

Aktivni članovi USTOA-e predstavljaju neke od najeminentnijih imena u turizmu, te čine značajan dio tržišta turoperatora u Sjevernoj Americi. Ovi važni gosti svoj boravak u Hrvatskoj započinju dolaskom u Dubrovnik, te nastavljaju odlaskom u Zagreb i Rovinj, no nažalost neće doživjeti i turističku priču kontinentalne Hrvatske.

„U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice Grada Dubrovnika za njih smo pripremili raznolik program sa ciljem što boljeg predstavljanja naše bogate kulturne i gastronomske ponude“ ističu iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, a u sklopu trodnevog boravka u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, od 10.-12. svibnja 2016., sudionici godišnjeg sastanka „USTOA Out of Country Meeting in Croatia 2016“ upoznati će se sa znamenitostima Dubrovnika i ljepotama Konavala.

USTOA je profesionalno, dobrovoljno udruženje stvoreno s primarnim ciljem promicanja integriteta unutar turoperatorske industrije koje je osnovano 1972. godine od strane male grupe turoperatora u Kaliforniji koji su prepoznali potrebu za zaštitom putnika kao i zastupanje interesa turoperatora.

Vijesti: