Uniline doveo predstavnike gruzijskih turističkih agencija i medija u Hrvatskoj

Uniline, vodeći hrvatski touroperator svoje poslovanje sustavno širi na nova emitivna tržišta te je od sada i na gruzijskom tržištu. U tu svrhu po prvi puta je organizirano studijsko...

Uniline, vodeći hrvatski touroperator svoje poslovanje sustavno širi na nova emitivna tržišta te je od sada i na gruzijskom tržištu. U tu svrhu po prvi puta je organizirano studijsko putovanje za gruzijske turističke agente i gruzijske medije.

Tako je osamdesetak predstavnika vodećih gruzijskih touroperatora, turističkih agencija i njihovih partnera te gruzijskih medija po prvi put, poslovno je obišlo Hrvatsku u organizaciji Unilinea, stigavši posebnim charter letom u obilazak Dubrovnika i okolice.

Cilj organiziranog studijskog obilaska bio je na licu mjesta upoznati se s ponudom hrvatskog turizma, posebice povijesnim i kulturološkim znamenitostima te smještajnim kapacitetima. Ovaj je obilazak rezultat sustavnih Unilineovih napora na postupnom otvaranju gruzijskog turističkog tržišta u oba smjera kao jednog od novih odredišta na kojem širimo svoju prisutnost  te približavanju hrvatske turističke ponude gruzijskim turističkim agencijama i njihovim partnerima, koji su na ovaj način u prilici spoznati korak po korak hrvatske turističke adute. Na dobrom smo putu i za očekivati je uskoro značajniji dolazak gruzijskih gostiju što, između ostalog, hrvatskom turizmu otvara nove mogućnosti za daljnji rast. izjavila je Sandra Gobin, članica uprave Unilinea i direktorica sektora prodaje i produkcije.

Posjet i razgled se odvijao u dva dijela. Prvi je osmišljen za gruzijsku turističku prodajnu mrežu, a drugi za predstavnike gruzijskih medija i upravljačku strukturu touroperatora te njihovih poslovnih partnera.Objavljivanje prvih opširnijih reportaža i informacija o Hrvatskoj na gruzijskim televizijskim postajama, u tisku te na društvenim medijima slijedi već od 9. srpnja ove godine nadalje.

 

Vijesti: