Valamar Riviera proglašena najboljim velikim izvoznikom u 2017. godini

Udruga Hrvatski izvoznici u sklopu 13. konvencije hrvatskih izvoznika organizirane pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske Valamar Rivieri dodijelila nagradu „Zlatni ključ” u kategoriji Najbolji veliki izvoznik u 2017....

Udruga Hrvatski izvoznici u sklopu 13. konvencije hrvatskih izvoznika organizirane pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske Valamar Rivieri dodijelila nagradu „Zlatni ključ” u kategoriji Najbolji veliki izvoznik u 2017. godini.

Zanimljivo, Valamar je ovo priznanje odnio u jakoj konkurenciji s Končar-energetskim transformatorima d.o.o. i Plivom Hrvatska d.o.o. Valamar je jedina kompanija iz turističkog sektora kojoj je dodijeljena nagrada „Zlatni ključ“ te jedina turistička kompanija koja se od 2014. godine nalazi među prestižnim nominiranim kompanijama iz hrvatskog gospodarskog sektora.

Velika mi je čast i zadovoljstvo primiti nagradu Zlatni ključ u ime Valamar Riviere. Turistički sektor je najveći izvoznik u hrvatskom gospodarstvu, a Valamar Riviera je kao najveća kompanija u turizmu u 2017. ostvarila čak 1,6 milijardi kuna prihoda od prodaje u inozemstvu. Stoga je za turizam izrazito važno da ima konkurentne uvjete poslovanja za globalno tržište kad govorimo o fiskalnoj politici, tržištu rada i stabilnosti tečaja. Valamar Riviera je danas među deset najvećih poduzeća u Hrvatskoj prema tržišnoj kapitalizaciji. Nagrada Zlatni ključ ide u rang najviših priznanja za postignuća naše kompanije.“ izjavio je Marko Čižmek, član Uprave Valamara.

Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija u Hrvatskoj koja u svojih 33 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u šest destinacija od Istre i Kvarnera do Dubrovnika može smjestiti više od 56.000 gostiju dnevno. Valamar je vodeći investitor u Hrvatskoj s više od 4 milijarde kuna uloženih u turistički portfelj, a samo ove godine realizirano je više od 700 milijuna kuna ulaganja. U 2018. godini kompanija je otvorila više od 600 novih radnih mjesta te zapošljava oko 6.600 djelatnika.

Povezana vijest: VALAMAR PREDSTAVIO NOVU BREND STRATEGIJU “ALL YOU CAN HOLIDAY”

 

 

Vijesti: