Zagorje po prvi puta na najvećem svjetskom turističkom sajmu u Berlinu

Turistička destinacija „Zagorje – Bajka na dlanu“ kao jedna od vodećih destinacija kontinentalnog turizma RH, po prvi puta sudionik je ovog turističkog događanja. TZ Krapinsko-zagorske županije, predstavlja svoju turističku...

Turistička destinacija „Zagorje – Bajka na dlanu“ kao jedna od vodećih destinacija kontinentalnog turizma RH, po prvi puta sudionik je ovog turističkog događanja.

TZ Krapinsko-zagorske županije, predstavlja svoju turističku ponudu u sklopu štanda HTZ-a, a njemačkom tržištu Zagorje nije nepoznanica, obzirom da su gosti  iz Njemačke već niz godina 2. po ostvarenom broju dolazaka i noćenja u našim turističkim objektima, što je u prošloj, 2016. godini u brojkama iznosi 6.380 dolazaka I 14.573 noćenja.

Obzirom na izuzetno ostvarene rezultate u protekloj godini hoteli Krapinsko zagorske županije iskazali su zainteresiranost za sudjelovanje na ovom turističkom sajmu, te  se na istom predstavljaju Bluesun Hotel Kaj, Marija Bistrica, Terme Jezerčica, Donja Stubica, Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice i Villa Magdalena  iz Krapinskih Toplica.

Vijesti: