Započeli radovi na novom Valamar Collection Marea Suites koji dobiva sadržaje na razini 5*

Valamar je započeo s radovima na novom hotelu Valamar Collection Marea Suites 5* u predjelu Borik u Poreču, koji će sezonu 2019. godine dočekati sadržajima na razini 5*. Valamar...

Valamar je započeo s radovima na novom hotelu Valamar Collection Marea Suites 5* u predjelu Borik u Poreču, koji će sezonu 2019. godine dočekati sadržajima na razini 5*. Valamar tako nastavlja razvijati zonu Borik kroz smještaj i ponudu više dodane vrijednosti te ovom investicijom planira otvoriti i 100 novih radnih mjesta. 

Budući Valamar Collection Marea Suites 5* dizajniran je za obitelji s djecom te će se ovom investicijom proširiti ponuda obiteljskog odmora u Poreču u kojem će gosti moći uživati u V level uslugama, luksuznim suiteovima s pogledom na more, više od 200 m2 atraktivnih bazena, plaži, restoranima, sportskim sadržajima i Maro ponudi za djecu svih uzrasta.

Građevinski radovi započeli su pripremom gradilišta i rušenjem postojećih objekata, a dio šetnice uz plažu bit će ograđen od 1. studenog nakon čega slijedi izgradnja te dodatno uređenje plaže. Iz Valamara ističu kako će se posebna briga posvetit uređenju hortikulture i sadnji novih drveća, raslinja i ukrasnog bilja koji su autohtoni istarskom podneblju.

Radovi su započeli prema planu ističu iz Valamara te naglašavaju da se još jednom zahvaljuju sugrađanima na razumijevanju zbog ograničenog pristupa ovom dijelu šetnice za vrijeme trajanja radova tijekom ove jeseni i zime “Od 2017. godine u plažu ispred Valamar Pinie je već uloženo 4,6 milijuna kuna, i to u uređenje pješčane plaže za obitelji s malom djecom, dodatnih stuba u more, rekonstrukciju zaštitnog nasipa uz lukobran (školjere), javnu rasvjetu i tuševe, svlačionice, suncobrane, ležaljke te ostalu opremu. U Trattoria La Pentolu na Boriku uloženo je gotovo milijun kuna, dok je u uređenje plaže ispred hotela Pical uloženo 2,4 milijuna kuna” istaknuli su iz Valamara. 

Valamar Riviera u 2019. godini nastavlja sa snažnim investicijskim ciklusom 

Valamar Riviera u 2019. godini nastavlja sa snažnim investicijskim ciklusom u visini od 752 milijuna kuna, što predstavlja nastavak strategije ulaganja kompanije u repozicioniranje portfelja prema ponudi i uslugama visoke dodane vrijednosti.

Jedna od većih investicija u ovoj godini svakako je repozicioniranje sadašnjeg kampa Istra Sunny Camping 2* u Funtani u destinaciji Poreč. Ovaj kamp ulazi u drugu fazu investicije kako bi iduće sezone postao kamping ljetovalište s 5* pod nazivom Istra Premium Camping Resort te uz ambiciju da postane jedan od boljih kampova u Europi.

Vijesti: